Andra event från arrangören
Laddar...
 
 
Andra events i samma kategori
Laddar...
 
 
Rekommenderade events
Laddar...
 
 

Elektronisk Fika #4

Eventet är avslutat

Elektronisk Fika #4

Från 250,00 SEK

Plats

Datum

5 aug 2023 15:00 - 22:00

Beskrivning

ELEKTRONISK FIKA varje lördag i augusti 2023

Ett sensommar ljudäventyr med Schhh …

Ljudkonstnärerna Ann Rosén och Sten-Olof Hellström bjuder på konst för öronen varje lördag i augusti med några av ljudkonstens och den nutida musikens största artister. I Vardagsrummet och Östra Hoby kyrka i byn Östra Hoby får publiken delta i underbara utflykter långt bortom musikens allfarvägar

Det blir live akter , seanser, diffuserad fixed media, performances, akustiska och elektroniska improvisationer.

Vi inleder med ELEKTRONISK FIKA #4 i Östra Hoby kyrka 
15.00 Elektroakustisk högtalarkonsert med verk bland annat Hanna Hartman, Eva Siden, Rolf Enström, Cornelia Karlsson, Philippe Boix-Vives and Simon Waters, Denis Smalley
17.00 Liveelektronik konsert med Martin Jonsson Tibblin & Sten-Olof Hellström

Konserterna i kyrkan genomförs i samarbete med Gärsnäs församling och är gratis!

Vi fortsätter i VARDAGSRUMMET 
18.00 Performance och musik med Guds Söner, Leif Elggren och Marja-Lena Sillanpää
Vi avslutar kvällen med soppa och bröd!
Begränsat antal biljetter 250kr
Med stöd av Kulturrådet och Ideell kulturallians

Arrangör

Boka alla lördagar i augusti!

ELEKTRONISK FIKA i Vardagsrummet!

Schhh - Vardagsrummet är en plattform för konstmusik och ljudkonst som gör smal musik tillgänglig för en bred publik. Genom att kombinera avantgardistiska ljudexperiment med en atmosfär av intimitet och närhet skapar vi en unik upplevelse för lyssnarna.

På Vardagsrummet kan du upptäcka och utforska det bästa inom konstmusik och ljudkonst från hela världen. Vi strävar efter att erbjuda en varierad repertoar som inkluderar allt från samtida klassisk musik till elektroniska ljudlandskap och experimentella ljudinstallationer.

Vårt mål är att bryta ner de traditionella barriärerna som omger konstmusiken och göra den tillgänglig för alla. Genom att hålla våra evenemang i avslappnade miljöer, som vardagsrum och intima scenrum, skapar vi en mer avslappnad och inkluderande atmosfär där lyssnarna kan utforska och njuta av konsten utan förutfattade meningar eller krav.

Vi välkomnar både etablerade konstnärer och unga talanger, och vi strävar efter att främja en dynamisk och sammanhängande konstnärlig gemenskap. Våra evenemang kan inkludera liveframträdanden, workshops, samtal och utställningar, där konstnärer och publik kan mötas och interagera på olika sätt.

Schhh - Vardagsrummet är platsen där smal musik blir tillgänglig för alla som är nyfikna och öppna för nya ljudupplevelser. Vi tror på kraften i konsten att beröra och inspirera, och vi strävar efter att skapa en plattform där konstmusiken kan blomstra och nå ut till en bredare publik.

Lokal

VARDAGSRUMMET i Östra Hoby, HOBY PRÄSTGÅRDSVÄG 1, 276 36 BORRBY

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

Upptäck mer