Hoppa till huvudinnehåll
Event avslutat - Missade du detta event? Kolla in dessa andra events som kommer snart. För information om tidigare evenemang, scrolla bara nedåt.

Återbesök evenemang

Laddar...

 
 

Laddar...

 
 

Populära events

Laddar...

 
 

Närliggande evenemang

ELECTRIC LOVE - Kundalini Aktivering - SOLD OUT

Eventet är avslutat

ELECTRIC LOVE - Kundalini Aktivering - SOLD OUT

Från 750,00 SEK

Plats

Datum

14 jan 2024 11:00 - 17:00
Billetto Peace of Mind
Boka tryggt med oss: Billetto garanterar återbetalning vid inställda event. Läs mer
Betalningsmetoder accepteras:

Beskrivning

Är du redo att leva ett rikare, ärligare och kärleksfullare liv?

I så fall ska du komma på workshopen ELECTRIC LOVE - Kundalini Aktivering med the Art of Love.

Vi har alla en liten droppe av den skapande kraften inom oss och du väljer själv om du vill kuva den energin hålla tillbaka din sanning, låta rädslan för vad andra ska tycka om dig styra ditt liv, vara till lags eller att leva i det förflutna eller i framtiden. Eller om du vill leva ett exceptionellt liv där kärlek och medvetenhet genomsyrar alla dina val och alla dina relationer.

När du väljer att leva ett autentiskt liv och vågar släppa gamla mönster som håller dig tillbaka, så öppnas denna otroliga kraft inom dig och du får tillgång till den energi, motivation, kreativitet och lust som är ditt sanna jag.

Under the Art of Love's endagsretreat ELECTRIC LOVE kommer du få möta dina skuggor och se djupt in i din innersta sanning. Du kommer få uppleva villkorslös kärlek och tillsammans öppnar vi upp för att låter livskraften strömma fritt.

Vi kommer att jobba med övningar som aktiverar kundalini på olika sätt och övningar som expanderar energin och låter dig ha en så pass nära relation med den att du kan styra den likt en del av din kropp. 

Du kan komma själv eller tillsammans med en partner, vi kommer att jobba individuellt med en kraftfull intention och micro cosmic orbit, samt i par och i små grupper för att förstärka upplevelsen av kundalinin.

Under dagen bjuds du också på en rik och lyxig frukt och chokladbricka med ost, kex och tilltugg. Vi tantriker tycker verkligen om att njuta! <3Arrangör

Välkommen till Sveriges främsta tantra lärare - Lin Holmquist och hennes skola The Art of Love. Här kan du boka in dig på tantra retreat, par kurs i tantra eller tantra massage kurser. 


Tantra är en österländsk filosofi som handlar om att väcka livskraften inom dig för ett mera levande liv! Många gånger involverar tantrans praktiker meditation, medveten närvaro, beröring och andningsövningar.

Välkommen på någon av mina spännande kurser.

Lokal

Åkervägen 1, 191 40 Sollentuna

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

Upptäck mer