Electric Boys Live på Garvaren Ljungby

Electric Boys Live på Garvaren Ljungby

Från 250,00 SEK

Plats

Datum

23 nov 2023 21:00 - 24 nov 2023 01:00

Beskrivning

Electric Boys är en svensk rockgrupp, först aktiv 1987-1994. De bildades av Conny Bloom och Andy Christell. De återförenade bandet 2009 med originalmedlemmarna Niclas Sigevall och Franco Santunione. Sångaren och gitarristen Conny Blomqvist och basisten Andy Christell hade spelat tillsammans sedan tonåren. Från 1982 spelade de i gruppen Roadrats, och mellan 1985 och 1986 som Rolene.

Historien om Electric Boys började i Stockholm 1987. Blomqvist och Christell spelade in singeln “All lips ‘n’ hips” som släpptes oktober samma år, och fick stor uppmärksamhet ganska omgående. Duon hade slagit ihop sig med trummisen Niclas Sigevall och gitarristen Franco Santunione, och i mars 1988 fick gruppen genom vänner i bandet Hanoi Rocks, kontrakt med skivbolag i Los Angeles, och ”All Lips n´ Hips” fick vara med på soundtracket till den amerikanska filmen Agentskolan.

På en paketturné med de svenska banden Treat och 220 Volt åkte Electric Boys runt bland folkparkerna i Sverige sommaren 1988, och tog även färjan över till Finland för flera spelningar.

Debutalbumet “Funk-o-Metal Carpet Ride” släpptes i februari 1989 på svenska etiketten Polygram, och på sommaren spelade Electric Boys på Hultsfredsfestivalen. Senare samma år inleddes ett samarbete med komikern Micke Dubois genom singeln “För fet för ett fuck”. Singeln blev en stor succé på såväl daghem som diskotek i hela Sverige.

Lokal

Garvaren Konferens & Nöje, Garvaren, 341 60 Ljungby

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

Rekommenderade events
Genvägar
Upptäck mer