EL PERRO DEL MAR | En Rätt Bra Kväll | Örebro

13 nov 2020 18:00 - 20:00

Under hösten bjuder Rough Talent in till mysiga konserter med artister vi fullständigt älskar. Under rådande omständigheter så hoppas vi att dessa tillfällen kan vara små ljusglimtar under hösten och vi tror i ärlighetens namn att detta kan bli rätt så bra. Satin har byggt om och gjort konsertdelen till en mysig restauranglounge, perfekt att avnjuta god mat, dryck och fantastisk musik.

I år är det faktiskt femton år sedan debutalbumet Look! It's El Perro del Mar! släpptes, vilket kommer att firas med en serie intima spelningar under hösten. Konserterna kommer att ta fasta på materialet från albumet och utforska hur de kan låta i en modern kontext. Med andra ord en unik upplevelse som inte bör missas.

16:00 Satin lounge öppnar 
17:30 Insläpp konsertlokal
18:00 Middag serveras
19:00 Konsertstart

En rätt? Eller flera.. 
Satin har under sommaren varit en av Örebros populäraste restauranger, nu tar de steget och bygger restaurang i hela lokalen. Satin kommer erbjuda en perfekt anpassad konsertmeny som gäller under konsertkvällarna. För att hålla alla tider uppskattar vi er förbeställning. Maila på konsert@satin.nu

På grund av rådande restriktioner samt lokalens utformning och möblering så ber vi våra besökare att boka biljetter i sällskap. Det gör det lättare för oss att genomföra kvällen på ett säkert och smidigt sätt. 


____________________________________________

EL PERRO DEL MAR

I femton års tid har hon varit en av svensk popmusiks mest särpräglade artister. Distinkt i uttrycket samtidigt som du sällan riktigt vet vad du har att vänta från henne. Ända sedan hon slog igenom med sina egna inspelningar förknippar vi El Perro del Mar med en grace hon aldrig gör avkall på, om än alltid med en ständig öppenhet för nya idéer och olika visuella impulser. Om du följer hennes diskografi från 2005 års debutalbum och framåt märker du snart hur en röd tråd av integritet och värdighet löper igenom produktionen och i sig bildar en helhetsvision.

Vill du gå på fler events?

Registrera dig för att få handplockade events direkt till din mail.