EGENTID - Standup för att komma hemifrån

EGENTID - Standup för att komma hemifrån

Biljetter från 200,00 SEK

Plats

Datum

1 apr 2023 19:00 - 21:00

Beskrivning


OBSERVERA:

Maten serveras mellan kl 17.00-18.30

Showstart kl 19.00

Standup på Stadts egna Erik Axelson tillsammans med Sundsvalls allra skojigaste Daniel Strömberg presenterar stolt standupshowen "EGENTID"!

I föreställningen "EGENTID" har Daniel Strömberg & Erik Axelson ordnat med en heltidslösning för att reda ut och guida kring den högaktade, eftertraktade och nödvändiga egentiden.

Det finns olika knep för att få en stund för sig själv.

Ni vet, gå på gymmet, åka på återvinningen eller varför inte den klassiska långbajsningen?!

Föreställningen blir ett ypperligt tillfälle för honom själv, och publiken, att skaffa barnvakt och få en hel kväll egentid utan att behöva möta familjens besvikna blickar när man lämnat dem med blöta gympakläder och middagsbestyr för ett 28 minuters toabesök.

För er som inte är småbarnsföräldrar, och förmodligen badar i egentid, utlovas att massor av andra ämnen kommer avhandlas. Livet som supporter åt dåliga idrottslag, den talande tystnaden på tinder och den ständiga kampen för att hålla vikten, för att nämna några.

Standupen kretsar mycket kring livet som pappa och sambo, friskt blandat med andra vardagliga observationer som dating i medelåldern och värmländskt varghat.

Daniel Strömberg är Bungy Comedy vinnaren som till vardags driver Sundsvalls standupscen ”Skratta med käften”

Erik Axelson från Östra Ämtervik driver bland annat standupklubbarna ”Karlstad Comedy” & "Standup på Stadt"

Showen är ca 2 timmar inklusive paus.

Köket erbjuder sin smarriga burgare med pommes och alla tillbehör.

Arrangör

Det är vi som fixar i stort sett allt som är roligt i Värmland.

Lokal

Mariestads Stadshotell, Nygatan 10, 542 30 Mariestad

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.