Eventet är avslutat

Efterhäng "Bas och bus"

50,00 SEK

Datum

20 feb 2018 17:00 - 18:00

Beskrivning

Musikcentrum Öst i samarbete med Micaela Teater & Musik och Midsommargården presenterar stolt konsertserien Efterhäng. Vi har plockat fram våra bästa artister för åldersgruppen 2-6 år och skapat en möjlighet för barnfamiljer att uppleva livemusik mitt i vardagen.

Konserterna ges i familjernas närområde och spelas kl 17.00 på vardagar. I anslutning till föreställningarna kan man dessutom köpa lite mat för en billig penning.

"Bas och Bus" blev snabbt en succé efter den haft premiär. Med humor, svängig musikalitet och en lustfylld pedagogisk förmåga att få hela publiken aktiv och med på noterna föreställningen igenom, kommer nu Kerstin Wikström tillbaka med "Bas och Bus" i ny tappning. Nu med basisten Urban Hed som överraskar små som stora med sitt verkligt lekfulla spel och dessutom lyckas med konststycket att låta som ett helt trumset...!

Tid: 16.00 – 18.00 (föreställning kl. 17.00)

Pris: 50 kr/person (barn under två år gratis)

Arrangör

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.