Eclipse | Lilla Helfvetet

Eclipse | Lilla Helfvetet

Från 125,00 SEK

Plats

Datum

9 dec 2023 22:00 - 10 dec 2023 02:00

Beskrivning

Eclipse | Lilla Helfvetet

Artist: Eclipse
Spelplats: Live @ Lilla Helfvetet
Datum: 9 december 2023
Tid: Öppet 22.00 -02.00
Biljetter: 250 sek (förköp)
Åldersgräns: fr. 18 år på förköp. 20 år på dörren.

Eclipse kommer tillbaka till Lilla Helfvetet.

Nu står det äntligen klart, Eclipse återvänder till Mora och Lilla Helfvetet. Eclipse har spelat utsålda konserter runt om i hela världen under senare år, från Japan till Australien, USA och flertalet turnéer i Europa. Utöver de egna turnéerna har bandet spelat de flesta stora rock- och metalfestivalerna i Europa inklusive Wacken, Sweden Rock, Bang Your Head med flera.

Mellan Europaturnéer och Japanbesök har de även lyckats att klämma in en spelning i här hos oss på Lilla Helfvetet i Mora.


Och även om Eclipse bevisligen kan spela in grymma plattor så är det ett band som allra helst ska upplevas på en scen. Som sångaren Erik Mårtensson själv uttrycker det:

”Varje gång vi ska ställa oss på scen så kommer jag ihåg känslan från när man var yngre och skulle se ett band. Spänningen, den lite nervösa väntan framför scenkanten och förväntningen om att bli helt överkörd. Vi känner ett stort ansvar inför vår publik och vill att varenda person i lokalen ska känna sig fullkomligt mosad när vi kliver av!”.

Erik förövrigt, som är från orten ser extra mycket fram mot att få uppträda för sin hemma publik och hoppas på bra tryck

Vi reserverar oss för eventuella felskrivningar & ändringar

Varmt välkomna till oss på Lilla Helfvetet i Mora!

Lokal

Lilla Helfvetet, Älvgatan 75, 792 32 Mora

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

Rekommenderade events
Genvägar
Upptäck mer