Hoppa till huvudinnehåll

Event avslutat - Missade du detta event?

Kolla in dessa andra events som kommer snart. För information om tidigare evenemang, scrolla bara nedåt.

Återbesök evenemang

Laddar...

 
 

Laddar...

 
 

Populära events

Laddar...

 
 

Närliggande evenemang

Echo Three Pre-Party w/ GHLOW + SUDAKISTAN + THERESE LITHNER

Eventet är avslutat

Echo Three Pre-Party w/ GHLOW + SUDAKISTAN + THERESE LITHNER

Från 200,00 SEK

Plats

Datum

27 apr 2024 20:00 - 28 apr 2024 01:00
Billetto Peace of Mind
Boka tryggt med oss: Billetto garanterar återbetalning vid inställda event. Läs mer
Betalningsmetoder accepteras:

Beskrivning

Echo Three Fest - Pre-Party
27 april 2024
Hus 7, Stockholm
200 kr + service (fri entré med biljett till Echo Three Fest)

Den 25 maj 2024 är det dags för årets Echo Three Fest med bl.a. Sara Parkman, Deerhoof, Snapped Ankles och Honungsvägen på scen. Den 27 april bjuder vi in till en förfest med tre av Stockholms bästa liveband och det är fri entré för dig med festivalbiljett!

GHLOW
Stockholmsbaserade duon GHLOW släppte nyligen sitt andra album Levitate via PNKSLM Recordings som KEXP kallade "a compelling amalgamation of punk, electronic, industrial and post-punk for a gritty, experimental, cinematic soundscape” och bandet har sedan länge hyllats för sina intensiva liveframträdanden som tagit dem runt om Europa.

SUDAKISTAN
Stockholmskvartetten Sudakistan är tillbaka – efter fem år släpper bandet ny musik den 16 april och den 27 april gör de sin första egna spelning på väldigt länge. Ett av Sveriges bästa liveband står äntligen på scen igen.

THERESE LITHNER
Therese Lithner släpper den 12 april sin nya, svenskspråkiga EP "Slående hjärtan". Den första singeln från EP:n, med samma namn, är en gitarrdränkt känslostorm.

Efter att ha släppt en självbetitlad EP (2018) och EP:n "Prints" (2019), har Therese Lithner blivit ett namn att räkna med i den alternativa musikscenen. Hennes dramatiska, fängslande indierock har mottagits väl av omvärlden och hyllats av bland annat The Line of Best Fit och The Revue.

Förra året återuppväckte Therese några låtar på svenska som legat och grott, en process som resulterade i den råa och ärliga EP:n "Slående hjärtan". Inspelad och producerad i dels hennes eget lägenhetsförråd i Farsta, dels i den ikoniska Studio Cobra tillsammans med Martin ‘Konie’ Ehrencrona.

Arrangör

Konserter och evenemang! 

Stockholm, Sverige

Lokal

Hus 7, Styckmästargatan 10, 121 62 Johanneshov

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

Upptäck mer