Echo Three Fest

350,00 SEK

Plats

Datum

28 maj 2022 18:00 - 29 maj 2022 02:00

Beskrivning

Echo Three Fest
Lördag, 28 maj 2022
Slaktkyrkan & Hus 7
Biljetter: slaktkyrkan.se/kalender / echothree.seLive:

// LES BIG BYRD
// L.A WITCH
// TEKSTI-TV 666
// ROME IS NOT A TOWN
// GHLOW
// MELBY

Echo Three tillsammans med Lazy Octopus, PNKSLM och Rama Lama presenterar den perfekta starten på Stockholms första restriktionsfria sommar sedan 2019 - Echo Three Fest!Echo Three Fest går av stapeln på Slaktkyrkan och Hus 7 i Slakthusområdet den sista helgen i maj. Live: Les Big Byrd, L.A. Witch, Rome Is Not A Town och GHLOW (mer TBA). Förutom detta blir det gäst-DJs på uteserveringen under kvällen.Biljetterna finns ute nu via http://www.slaktkyrkan.se och http://www.echothree.se, för 350 kr + service.

ECHO THREE FEST - LÖRDAG 28 MAJ
SLAKTKYRKAN & HUS 7
STYCKMÄSTARGATAN 10, SLAKTHUSOMRÅDET

Arrangör

Konserter och evenemang! 

Stockholm, Sverige

Lokal

Slaktkyrkan Slaktkyrkan, Styckmästargatan 10, 121 62 Johanneshov

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.