skip to main content

Echo Three Fest 2024

Sista chansen

Echo Three Fest 2024

Från 400,00 SEK

Plats

Datum

25 maj 2024 15:00 - 26 maj 2024 01:00

Beskrivning

LIVE:

SARA PARKMAN
DEERHOOF (US)
SNAPPED ANKLES (UK)
VERO
MAIDAVALE
HONUNGSVÄGEN
LIME GARDEN (UK)
KINDSIGHT (DK)
AGITATOR


Två gånger är bara två gånger, tre gånger är tradition. Efter kanonfestivalerna 2022 och 2023 kan vi glatt meddela att Echo Three Fest återvänder även 2024.Likt tidigare år kommer Echo Three Fest 2024 att blanda internationellt och svenskt som tillsammans skapar en helhet där vi hoppas att alla gäster dels får uppleva sina favoriter men även upptäcka nya. Om akterna (fler TBA):

Sara Parkman

Sara Parkman är folkmusikern som ifrågasatt och omfamnat traditioner så ogenerat och genomtänkt att hon skapat sig ett eget musikaliskt universum – och med det blivit den samtida svenska folkmusikens stora affischnamn. Dagens Nyheters Kulturpris, årets bästa liveakt på Manifestgalan och Årets folkmusik på Grammisgalan, ett flertal utsålda turnéer gör att det inte råder några tvivel om att Parkman är en av vår tids mest intressanta artister.

Deerhoof (US)

San Francisco-bandet har sedan 90-talet gjort folk såväl euforiska som förvirrade med sin alldeles egna form av experimentell och medryckande indierock/noisepop. David Bowie, Radiohead och Stereolab tillhör fanskaran och man har av Pitchfork kallats "världens bästa band".2023 släppte man sitt senaste album "Miracle-Level" och 2024 gör man en otroligt efterlängtad spelning i Stockholm.

Snapped Ankles (UK)

Iklädda någon sorts mossa, spelandes på gitarrer, trummor och hemmagjorda synthar bland annat gjorda av stockar är Snapped Ankles ett av Storbritanniens just nu mest sevärda liveband.Musiken är postpunk som är motorisk, psykedelisk och högljudd. Nyligen arrangerade bandet ett alldeles eget rave och vi är glada över att välkomna dem till sin allra första Sverigespelning.

Lime Garden (UK)

Brightonkvartetten Lime Garden har sedan starten 2020 gett ifrån sig hit efter hit för alla som uppskattar beroendeframkallande, energisk och genreöverskridande alternativ pop.Tidigt 2024 släpper bandet sitt debutalbum och singlarna skvallrar om att det är någonting stort på gång. På hemmaplan har man hyllats av Independent, BBC och NME och på Echo Three Fest gör man sin första Sverigespelning.

Kindsight (DK)

Danska kvartetten Kindsight albumdebuterade med debutalbumet "Swedish Punk" 2022, en samling varma, drömmiga och melodiska spår som ledde till spelningar i Skandianvien, Tyskland och festivaluppträdanden på SXSW i Austin samt alla danskars dröm Roskildefestivalen. Bandet har från ett tidigt stadium hyllats för sitt redan självklara sound och pekats ut som "Danmarks nya indiestjärnor" av Dagens Nyheter. 19 april väntar andra albumet "No Shame No Fame" via Rama Lama Records.

GAFFA om Echo Three Fest 2023:
"Echo Three Fest är mer än bara en festival; det är en kreativ smältdegel som visar bredden och djupet i Sveriges indie- och alternativmusikscen."

GAFFA om Echo Three Fest 2023:
"Echo Three Fest är mer än bara en festival; det är en kreativ smältdegel som visar bredden och djupet i Sveriges indie- och alternativmusikscen."

ECHO THREE FEST 2024 - LÖRDAG 25 MAJ
SLAKTKYRKAN & HUS 7
STYCKMÄSTARGATAN 10, SLAKTHUSOMRÅDET

Tidigare års program:
2022: Les Big Byrd, Teksti-TV 666, Rome is not a town, L.A. WITCH, GHLOW, Melby

2023: Dungen, Slowgold, Jaakko Eino Kalevi, Virginia and the Flood, The Hanged Man, Mary Anne's Polar Rig, 7ebra, Kerosene Kream, Sven Wunder

Arrangör

Konserter och evenemang! 

Stockholm, Sverige

Lokal

Slaktkyrkan, Styckmästargatan 10, 121 62 Johanneshov

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

Närliggande evenemang
Evenemang från samma kategori
Liknande upplevelser
Återbesök evenemang
Upptäck mer