Hoppa till huvudinnehåll

Ebo Krdum | Slaktkyrkan

Ebo Krdum | Slaktkyrkan

Från 250,00 SEK

Plats

Datum

30 aug 2024 20:00 - 31 aug 2024 01:00
Billetto Peace of Mind
Boka tryggt med oss: Billetto garanterar återbetalning vid inställda event. Läs mer
Betalningsmetoder accepteras:

Beskrivning

Artist: Ebo Krdum
Datum: 30 augusti
Venue: Slaktkyrkan
Insläpp: 20.00
Åldersgräns: 18+ år

Ebo Krdum kommer med ett nytt verk, ett album som heter ”Kémetic Vibes” och som fått sitt namn efter den centrala/östra regionen i Afrika som tidigare kallats för Kémet. Musikaliskt har albumet inspirerats av rytmer och melodier från denna region.

Det bygger på storbandssättning och en fusion-stil där blåsinssektion introduceras för första gången i Krdums musik. ”Kémetic Vibes” innehåller nio låtar på ”enkel engelska”, med syfte att inkludera generationer som inte har engelska som modersmål. En låt är skriven på Sudan-arabi och en är instrumental. Valet av engelska menar Krdum själv har att göra med att han har skrivit flera låtar på många olika minoritetsspråk förut, med syfte att representera och inkludera människor som talar de språken. Tanken med det nya albumet är att involvera andra som inte kunnat förstå texterna i de gamla låtarna.

Texternas budskap handlar om global förändring och artisten lyfter fram sådant som förtryckta nationers kamp mot diktatorer, orättvisa, klimatförändringar, nedrustning och fred, politisk korruption, revolution och migration.

Detta projekt är Krdums nästa stora verk efter grammis belönade albumet ”Diversity” som släpptes år 2021. Samtidigt blir detta artistens första egenproducerade album utan något skivbolag bakom.

Arrangör

Konserter och evenemang! 

Stockholm, Sverige

Lokal

Slaktkyrkan, Styckmästargatan 10, 121 62 Johanneshov

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

Återbesök evenemang

Populära events

Närliggande evenemang

Evenemang från samma kategori

Upptäck mer