EASY på Vega Bryggeri

EASY på Vega Bryggeri

Biljetter från 160,00 SEK

Plats

Datum

26 maj 2023 18:00 - 23:30

Beskrivning

Vega Bryggeri & La Vaca Loca presenterar:

Det härliga indiebandet EASY!

Med såväl nya plattan - A signal in the clouds (släpps 14 april) - som alla gamla hits i ryggen har Easy's första konsert i Göteborg sedan 2014 alla förutsättningar att bli en minnesvärd upplevelse. 

Easy utgjorde under 90-talet ett av Sveriges mest kända indiepopband. Debutalbumet Magic Seed, som kom ut 1990, var en stor framgång bland det brittiska musikfolket, hyllades i NME och Sounds och blev en inspiration för indiepopen i Sverige. Under 90-talet bjöd de även på guldkorn som "Never Seen a Star" och "Black and White". 


Det senaste decenniet har inneburit en nytändning för Easy. Sedan comebacken 2010 har man, förutom ett fåtal konserter i Sverige, på Shiiine On-festivalen i England och Tyskland, gett ut fyra album samt en nyutgåva av Magic Seed. Easy's senaste album Radical Innocence (2020) spelades in i London med legendariska producenten Pat Collier och fick ett mycket positivt bemötande, inte minst utomlands.

Förra året var Easy tillbaka i Pat Colliers studio och spelade in en ny skiva -A Signal in the Clouds- som utkommer den 14 april. Singlarna Alchemist Girl och Chameleons finns redan nu att lyssna på digitalt. Easy själva tycker att A Signal in the Clouds är det bästa de spelat in och ser fram emot att äntligen kunna presentera det nya (och gamla) materialet för konsertpubliken i Göteborg.

Plats: Vega Bryggeri

Datum: 26 maj

Insläpp: 18.00

På scen: 21.00

Frågor om Vega eller spelningen: goran@vegabryggeri.se


I samarbete med ABF

Lokal

Vega Bryggeri, Manufakturgatan 2, 417 07 Göteborg

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.