skip to main content

Easy | Hus 7

Easy | Hus 7

Från 200,00 SEK

Plats

Datum

10 maj 2024 20:00 - 11 maj 2024 01:00

Beskrivning

Band: Easy
Datum: fredag, 10 maj
Insläpp: 20.00
Live från: ca kl 21.00
Lokal: Hus 7
Åldersgräns: 18+ år

Slaktkyrkan & Hey Live presenterar:

EASYs indieklassiker "Magic Seed" live!

Easy startade som TV Pop Crisis i Göteborg 1989. I sin jakt på den perfekta poplåten fick de snabbt skivkontrakt med det tunga engelska bolaget Blast First, släppte tre singlar: Castle Train/Cloud Chamber, He Brings the Honey och Horoscope som låg på engelska indie -och topplistan, blev populära på MTV och turnerade i Europa med Charlatans, Gun Club, Lush, Nick Cave, House of Love och Jesus and Mary Chain. Easy blev omskrivna i alla musikmagasin med självaktning. Albumdebuten "Magic Seed", som kom ut hösten 1990, fick höga betyg och blev en inspiration för svenska indieartister som t ex Popsicle, Broder Daniel och Cardigans.

"Easy fick svensk musik att sikta mot utlandet", skrev Håkan Steen i Aftonbladet. "Kaxigare än så här blev aldrig den svenska indiepopen.", förkunnade Terry Ericsson i POP och Magic Seed hade en självklar placering på musikmagasinet Sonics lista över de bästa svenska skivorna som gjorts. Easys drömska men samtidigt intensiva gitarrpop gjorde sig kanske allra bäst på scen och nu har du möjligheten att uppleva denna svenska indieklassiker live när Easy exklusivt framför hela "Magic Seed" plus andra hits på HUS 7 den 10 maj.

Easy - Magic Seed

https://open.spotify.com/album...

Easy - Cloud Chamber

https://youtu.be/s7DZqH09C98?s...

Arrangör

Konserter och evenemang! 

Stockholm, Sverige

Lokal

Hus 7, Styckmästargatan 10, 121 62 Johanneshov

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

Rekommenderade events
Genvägar
Upptäck mer