E3 Mini Fest: Hater, FEWS, Magic Potion, Mia Maria Johansson, Kindsight (DK)

Eventet är avslutat

E3 Mini Fest: Hater, FEWS, Magic Potion, Mia Maria Johansson, Kindsight (DK)

Plats

Datum

6 nov 2021 19:00 - 7 nov 2021 02:00

Beskrivning

Echo Three Mini Fest

Fem band - en kanonkväll
6 november 2021, 18+, Hus 7, Stockholm
Förköp: 200 SEK (ink. service)
I dörren: 250 SEK 
DJ: Felix Lindén 

Line-up & speltider
19.30 Mia Maria Johansson
20.20 Kindsight
21.10 Hater
22.00 Magic Potion
22.50 FEWS


Den 6 november bjuder Echo Three, Rama Lama Records och PNKSLM Recordings in till ännu en minifestival på Hus 7 med fem band på scen.

Det blir bl.a. triss i internationellt hyllad svensk musik i form av några av senaste decenniets mest intressanta alternativa akter som alla dessutom har nytt material på gång: postpunkarna FEWS, indiepoparna Hater och slackerpoparna Magic Potion. Utöver detta blir det Mia Maria Johansson vars solodebut släpptes i våras samt färska danska indierockarna Kindsight vars kommande debutalbum (ute på Rama Lama i vår) är bland det mest spännande vi hört, ryktet säger att man är minst lika bra live så kom i tid. Y

Allt detta för 200-lappen vid förköp, ses den 6:e november!

---
FEWS
https://open.spotify.com/artis...

FEWS är det tidigare London-, numera Malmöbaserade, bandet som sedan 2015 och debutsingeln 'ILL' på Speedy Wunderground turnerat Europa runt och öppnat åt band som Pixies och Bloc Party. Över två album och allra senast en EP har man fortsatt att imponera med sin melodiska postpunk med inslag av noise samt krautrock och mer är påväg. Gör er redo för en spelning med full fart på Hus 7!

Magic Potion
https://open.spotify.com/artis...

Den Stockholmsbaserade kvartetten Magic Potion släppte mellan 2015 - 2018 två album och en EP via PNKSLM Recordings - tre släpp fylld av avslappnad indierock som drog till sig uppmärksamhet från bl.a. Noisey, DIY och SPIN samt ledde till såväl Europaturnéer som spelning på SXSW. GAFFA menar att "bandets slackerpop tillhör det bästa som producerat" och efter ett kortare uppehåll är vi nu så glada att kunna välkomna dem tillbaka till livescenen!

Hater
https://open.spotify.com/artis...

Malmöbandet Haters drömska och bitterljuva indiepop/rock har sedan debuten 2016 på PNKSLM Recordings ständigt hyllats av internationella förståsigpåare som Stereogum, Gorilla vs. Bear m.fl. Sedan 2018 års album 'Siesta' (Fire Records) har man radat upp ett gäng singlar som gång på gång visar på bandets säregna förmåga att skapa melodiös och minnesvärd musik som jämförts med akter som Alvvays, The Concretes, Snail Mail m.fl. 

Kindsight (DK)
https://open.spotify.com/artis...

Kindsight är ett nytt band från Köpenhamns indiescen och den första internationella akten att signa med Rama Lama Records. Under senaste året har man släppt ifrån sig tre singlar och allt detta är bara början på bandet som blivit hyllade för sitt redan självklara sound och som pekats ut som "ditt nästa favoritband" av brittiska For The Rabbits. 

Danska kvartetten gör retro-osande indie pop/rock som är omedelbart tilltalande och beroendeframkallande. Ninas röst kröner det atmosfäriska soundet perfekt och får Kindsight att sticka ut. I vår väntar debutalbumet och bandets senaste spelningar skvallrar om att det är något stort på gång. Se dem innan alla andra gjort det.

Mia Maria Johansson
https://open.spotify.com/artis...

Mia Maria Johansson har varit aktiv på Stockholms undergroundscen sen tidigt 2000-tal och har tidigare spelat i indie/electro/punk-bandet Meine Kleine Deutsche och är numera även en del av det hyllade punkbandet SNAKE. Nu är hon aktuell under eget namn med debutalbumet ’SLAY’ som släpptes via Lazy Octopus Records i början av 2021.

Live har hon sällskap på scen av Ebba Vikdahl, Emmy Windelhed, Johanna Hörnell och Klara Persson, medlemmar från bla Matriarkatet, Glenn Echo och Twin Pigs.

Arrangör

Echo Three is a Swedish promoter, agent and label group. 

Lokal

Hus 7 Hus 7, Styckmästargatan 10, 121 62 Johanneshov

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.