skip to main content

Duschpalatset + Sekunderna + Polisman B

Sista chansen

Duschpalatset + Sekunderna + Polisman B

Från 150,00 SEK

Plats

Datum

27 apr 2024 20:00 - 28 apr 2024 01:00

Beskrivning

Oceanen presenterar: Duschpalatset + Sekunderna + Polisman B

Åldersgräns: 20 år 

Lyssna på Duschpalatset: https://open.spotify.com/artist/6Ean6apDQGkdpypR4fqHjz?si=IxsLW4xlQo2PcOwIM7gagw

Lyssna på Sekunderna: https://open.spotify.com/artist/7ikQ6J9LX4RYu4IoZpUq8l?si=VIQl8BrPRMWs27MUv9Oaxw

Lyssna på Polisman B:
https://open.spotify.com/artist/2pQ1jXgWNGxpuV4CBkxEQ2?si=kKwwjEKpS5q1SoKEYQRLVA

Duschpalatset

Sprungna ur Umeås tradition av gitarrstök har Duschpalatset sedan debuten 2017 hunnit med att släppa albumen ”Vinnarmusik” och “Baby” och spela runt på landets indieklubbar. Med texter skrivna som om de vore små Lukas Moodyson-manus i hyperhastighet, tonsatt av svensk skramlig heartland-pop med filtvarma syntmattor, har Viktor, Alva, Carro och Nike fått ett eget litet hörn på den svenska musikhimlen. Efter de senaste årens turnéer i Sverige och Storbritannien med utsålda konserter arbetar bandet nu med ny musik som ser dagens ljus 2024.


SEKUNDERNA

från Umeå spelar power pop-influerad punkrock på svenska och har bland annat beskrivits som ”Swedish Dirt Pop” och ”Buzzcocks goes Nordic Noir”. 2022 släpptes debutalbumet ”Här har du ditt liv” som följdes av ett 30-tal spelningar i såväl Sverige, Finland, USA och Tyskland. Under hösten 2023 släpptes Mini- LP ”Tiden är en dröm” på tyska Rockstar Records. FFA: Radioactivity, Docent Död, Ebba Grön.Polisman B

En kylig februarinatt 1986 skakades Sverige av en tragedi som skulle komma att skapa klyftor i nationens själ.

Polisman B har nu tagit ansvaret för att avslöja vad som egentligen hände den fatala natten när Olof Palme, landets statsminister och en lysande röst för rättvisa och förändring, mördades brutalt.


Sedan denna ödesdigra natt har mördaren tagit sig många olika skepnader i det svenska kollektiva medvetandet; var det en förtappad missbrukare? En kurdisk terrorcell? En grafisk designer på dekis? Många har genom åren försökt hitta svaret på gåtan som gäckat poliskåren sedan den ödesdigra natten i korsningen Tunnelgatan och Sveavägen, och lika många har gått bet. Fram tills nu.


Likt ett hånskratt i baksätet på en polisbil med avstängda blåljus sjunger Polisman B om de villospår och dimridåer som tillåtit berättarjaget att fly från rättvisan. På deras debut-EP Lång Mörk Rock Vol 1, till ljudet av sirener och trummaskiner, avslöjas den verkliga sanningen om vad som egentligen hände. Lyssnaren uppmanas sluta upp med sina försök att undvika orättvisans långa arm. Möt din överman. Fall ned på knä och be, för Polisman B.

________


Tillgänglighet

Kulturhuset Oceanen är en Q-märkt, kulturhistorisk byggnad vilket är en utmaning när det kommer till tillgänglighet. Vi gör vårt bästa för att så många som möjligt ska kunna besöka oss. Vid besök med rörelsehjälpmedel är ingången via entrén till scenen bäst anpassad. Denna nås genom Gathenhielmska trädgården. Ingången är låst, därför ber vi er att höra av er en dag innan ert besök och senast fredag 16:00 om ni ska besöka oss över helgen. Rullstolsanpassad toalett finns i scenlokalen. Obs! blinkande ljus kan förekomma under konserter och event. Vid frågor gällande tillgänglighet kontakta Mia Herman, mia@oceanen.com.

Återköp av biljetter

Vi återköper inte köpta biljetter. Detta gäller alla våra arrangemang förutom Barnens Ocean. Vid avbokning av biljetter för Barnens Ocean maila till info@oceanen.com

Om vi ställer in ett arrangemang betalas samtliga biljetter exkl. serviceavgift automatiskt tillbaka till det konto som du köpte biljetten/biljetterna med.Arrangör

Kulturhuset Oceanen is located in the district of Majorna in Gothenburg, Sweden and has been officially running as a culture house since 1995. Oceanen represents innovative scenic concepts with more than 100 public events every year.

Lokal

Oceanen, Stigbergstorget 8, 414 63 Göteborg

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

Närliggande evenemang
Evenemang från samma kategori
Liknande upplevelser
Återbesök evenemang
Upptäck mer