Andra event från arrangören
Laddar...
 
 
Andra events i samma kategori
Laddar...
 
 
Rekommenderade events
Laddar...
 
 

Duschpalatset

Eventet är avslutat

Duschpalatset

Från 150,00 SEK

Plats

Datum

17 aug 2022 18:00 - 23:00

Beskrivning

Duschpalatset debuterade 2017 med skrammelpärlan ”Drönare” som Festivalrykten träffande beskrev som att ”musiken är lika alarmerande angelägen som texterna gör ont”. Nöjesguiden hyllade det faktum att bandet ”sjunger om tristess, psykisk ohälsa och utanförskap på ett jätteroligt vis”. Sprungna ur Umeås tradition av gitarrstök har Duschpalatset sedan dess hunnit med att släppa albumen ”Vinnarmusik” och “Baby” och spela runt på landets indieklubbar. Under våren mötte bandet storpublik från Skellefteå i norr till Malmö i söder som öppningsakt på indielegendarerna The Wannadies återföreningsturné och dubbades av Sydsvenskan till “ett av Sveriges mest intressanta band just nu”.

Fullängdaren Baby, som släpptes i november förra året, hyllades av kritikerkåren och hjälpte Duschpalatset utmejsla sin position som det skramliga gitarrstökets allra finaste företrädare. I en tradition av excellenta indieband från landets norra delar är Duschpalatset den senaste i raden av pärlor. Nyhetsmorgon tyckte att Duschpalatset såg gulliga ut. Själva beskriver de sin musik som farlig, i ordets allra finaste bemärkelse.
facebook.com/umeajeanscity
https://tinyurl.se/duschpalatset

vill ni äta ? Boka bord på kontakt@skeppetgbg.se 
restaurangen öppnar 18.00

Lokal

Skeppet GBG Skeppet GBG , Amerikagatan 2, 414 63 Göteborg

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

Upptäck mer