Dumma fula dag

Dumma fula dag

Från 90,00 SEK

Plats

Datum

30 sep 2023 15:00 - 15:30

Beskrivning

En nyskriven musikal där små och stora känslor får utlopp med hjälp av musikteaterns magi.

Idag är en sådan morgon, när lillasyster vaknar på helt fel sida och inget kan få henne på andra tankar, hur mycket storasyster än försöker. Inte ens leka hund hjälper. Men kanske - om hon får titta i storasysters hemliga bok - att hon kan må lite bättre. Fast då blir förstås storasyster galen. Det är ju hemligt! Hur ska syskonen mötas när allt börjar så upp och ner?

En musikal där känslorna åker berg och dal bana - det går ner och upp, det svänger och det svänger fort - precis som det är i livet.

Föreställningen är komisk, har hög igenkänning och en regelrätt showstopper utlovas, i sann musikaltradition.

Dumma fula dag är en föreställning med hög igenkänningsfaktor för alla i familjen. Syskonen kan känna igen dynamiken mellan varandra, vem börjar en lek och vem avlutar den, vem behöver mer tröst och vem tröstar. Man går från "Dumma fula dag" med många minnen i bagaget som väcks tack vare fantastiska skådespelare/sångerskor!

Monika Wade - Konstnärlig ledare, Aliasteatern

Medverkande: Lina Forsberg och Maria Friman

Föreställningstid: 30 min

Ålder: ca 3-7 år, familj

Produktion: Kompani Dagg

Text och musik: Lina Forsberg

Regi: Paula Helander

Koreografi: Malin Emmoth

Scenografi & Kostym: Anna Dykhoff

Musikproduktion: Andreas Björkman & Hasse Sjölander

Bild/Foto: Jenny Frejing

Arrangör: Älta Kulturförening i samarbete med Nacka kommun och Region Stockholm

Föreställningen produceras med stöd från Kulturrådet, Musikcentrum Öst, Transit kulturinkubator.

Arrangör

Älta Kulturknut är Ältas Kulturhus. Här finns det spännande aktiviteter för olika åldrar. Vi hyr ut lokaler till dans, teater, cirkus, målarkurser, musik, möten och fester mm.

Lokal

Älta Kulturknut AB, 138 30 Älta, 138 30 Älta

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

Rekommenderade events
Genvägar
Upptäck mer