skip to main content

Event avslutat - Missade du detta event?

Kolla in dessa handplockade kommande!För information om tidigare evenemang, scrolla bara nedåt.
Andra event från arrangören
Laddar...
 
 
Genvägar
Laddar...
 
 
Andra events i samma kategori
Laddar...
 
 
Rekommenderade events
Laddar...
 
 

Du 2.0 Konsten att leva i framgång

Event inställt

Du 2.0 Konsten att leva i framgång

Från 225,00 SEK

Plats

Datum

20 feb 2024 18:00 - 20:00

Beskrivning

Lis Karin, en själfull strateg och expert på sinnet och hur vi når våra mål. Tidigare specialistsjuksköterska och verksamhetschef inom psykiatrisk vården.

Lis Karin öppnar nu upp för en serie föreläsningar där du kan förvänta dig att få kunskap och bli berörd i hjärtat. Det andra föreläsningstillfället kommer ha fokus på hur du skapar din framgång. Du har makten över ditt liv ,men du behöver kunskap om hur. När vi inte förstår hur vi skapar eller egentligen manifesterar kommer vi göra det omedvetet, och ofta manifesterar vi saker vi inte vill ha i våra liv. Tänk ett liv där du gör tvärt om, alltid manifesterar saker och skeenden du verkligen vill ha.

Lättare fika ingår!

Läs mer om Lis Karin Your guide to freedom and success - Lis Karin

Lokal

NBV, Regementsgatan 21, 575 31 Eksjö

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

Upptäck mer