Hoppa till huvudinnehåll
Event avslutat - Missade du detta event? Kolla in dessa andra events som kommer snart. För information om tidigare evenemang, scrolla bara nedåt.

Återbesök evenemang

Laddar...

 
 

Laddar...

 
 

Populära events

Laddar...

 
 

Närliggande evenemang

Drop In Fiske

Eventet är avslutat

Drop In Fiske

Från 1.990,00 SEK

Plats

Flera tidpunkter

3 september 2023 - 3 december 2023
Billetto Peace of Mind
Boka tryggt med oss: Billetto garanterar återbetalning vid inställda event. Läs mer
Betalningsmetoder accepteras:

Beskrivning

Ge dig själv på en oförglömlig sportfiskeupplevelse med Drop In Fiske hos Biletto!

Välkommen till våra guidade sportfisketurer, där du möter likasinnade fiskeentusiaster som delar din passion för sportfiske. Oavsett om du planerar en utflykt med en vän eller vill ge dig ut på äventyret själv, erbjuder vi en unik möjlighet att förverkliga din dröm om spännande fiskeäventyr.

Varje första söndag i månaden ger vi oss av från den charmiga orten Vaxholm, vilket garanterar en minnesvärd dag på vattnet. Stockholms Skärgård är en unik plats som bäst upplevs från vattnet. Detta är den perfekta chansen att få uppleva fantastiskt fiske. Så samla dina vänner eller anmäl dig solo - vi ser fram emot att dela denna exklusiva fiskeupplevelse med dig!

På Drop In Fiske för Biletto förstår vi att varje fiskare har unika intressen och färdighetsnivåer. Vår flexibilitet gör det möjligt för oss att anpassa turen efter dina önskemål. Under den varmare årstiden (maj-oktober) inriktar vi oss främst på gädda och abborre, medan vi under de kallare månaderna även fokuserar på havsöring. Vår huvudsakliga fiskemetod är spinnfiske. Oavsett dina preferenser, strävar vi efter att göra din fiskedag både lärorik och givande.

Vår guidade sportfisketur har blivit populär bland fiskare i Sverige. Utforska Sveriges fantastiska fiskevatten på ett helt nytt sätt tillsammans med vår entusiastiska grupp av fiskare. Upplev spänningen när du känner draget i linan och mötet med den efterlängtade troféfisken du alltid drömt om.

Vänta inte längre, anmäl dig redan idag för att säkra din plats på denna magiska sportfiskedag. Drop In Fiske för Biletto är det perfekta valet för att njuta av sportfiske i Sverige och för att skapa minnen som varar livet ut. Vi ses på vattnet!

Arrangör

Lokal

Upphämtningsplats Drop In Fiske, Söderhamnen 9, 185 31 Vaxholm

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

Upptäck mer