Drömkvällen 2023

Drömkvällen 2023

Biljetter från 200,00 SEK

Plats

Datum

4 feb 2023 18:30 - 5 feb 2023 01:00

Beskrivning

Förköp 200:-  |  Entré i dörr 250:-

Lördag den 4 februari är det äntligen dags igen! Drömkvällen 2023 är här, och det blir en helkväll med Andy & The Rockets, Forslund & Hammarbäck, Korning & Pettsson Trubaduo, DJ Hockeymasen och hemmamatch när Häradsbygdens SS tar emot Hedemora SK.

Säkra din biljett redan idag, det här vill du inte missa!


Plats: Sparbanksfoajén i Tegera Arena

Entré: Arenans sydvästra hörn

Arenan öpnnar: 18:30

Arenan stänger: 01:00

Åldersgräns efter matchen: 18 år


OBS! Drömkvällen ingår för dig som har säsongskort!

Lokal

Tegera Arena, Arenatorget, 793 31 Leksand

Headliners

Andy and the Rockets
Medarrangör

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.