skip to main content

Event avslutat - Missade du detta event?

Kolla in dessa handplockade kommande!För information om tidigare evenemang, scrolla bara nedåt.
Laddar...
 
 
Närliggande evenemang
Laddar...
 
 
Evenemang från samma kategori
Laddar...
 
 
Liknande upplevelser
Rekommenderade events
Laddar...
 
 

DRITTMASKIN + Unjustified Violence HC

Eventet är avslutat

DRITTMASKIN + Unjustified Violence HC

Från 200,00 SEK

Plats

Datum

25 maj 2024 20:00 - 26 maj 2024 01:00
Billetto Peace of Mind
Boka tryggt med oss: Billetto garanterar återbetalning vid inställda event. Läs mer

Beskrivning

Norge kommer på besök.

Denna underbara orkester gör saker på sitt alldeles egna sätt, med ett alldeles eget förhållningssätt.

Vi kan bekräfta att det fungerar, även om de aldrig har spelat hos oss ​​så ska vi nog se till att fylla källaren med en svettig, vild och rent ut sagt absurd massa av allt som är punk, rock och metal.

Det andra albumet från DRITTMASKIN, 'SVARTPØNK' är ett försök att göra framsteg från bandets revolutionerande första album, 'SOCIAL PROLAPS'. Men 'SVARTPØNK' blev en malström av navelskådande subgenrer av punk- och metalmusik som ingen annan än metalheads och punk-elitister bryr sig om (Old-School Thrash och Death Metal, Crust Punk och D-Beat Punk, norska First- och Second-Wave Black Metal ) och surrealistiska, socialrealistiska, vardagliga, onormala, häftiga texter skrivna av norsk extremmusiks kärleksbarn till William Burroughs och Margit Sandemo, GRINDADRAP.


Unjustified Violence spelar oldschool hardcore med en rejäl dos punk av den riktigt gamla skolan. Inget metal å chugga chugga här!https://youtu.be/nP560iK7UDAhttps://youtu.be/zhJ1Wchvst4

250 riksdadlar i dörren

200 dadlar i förköp

Entre 20:00

Husbandet 20:30

Unjustified Violence HC 21:00

DRITTMASKIN 22:00

Fest o karaoke till stängning 01

01:00 Gå till Rockbaren

Arrangör

Hisingens enda rockklubb och stans bästa fritidsgård för vuxna! Din lokala rocklangare sen 2010

Öppet Fredag och lördag. Livemusik första o sista helgen varje månad.

Lokal

Dirty Deeds, Wieselgrensplatsen 11, 417 17 Göteborg

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

Upptäck mer