Hoppa till huvudinnehåll
Event avslutat - Missade du detta event? Kolla in dessa andra events som kommer snart. För information om tidigare evenemang, scrolla bara nedåt.

Återbesök evenemang

Laddar...

 
 

Laddar...

 
 

Populära events

Laddar...

 
 

Närliggande evenemang

Drängarna

Eventet är avslutat

Drängarna

Från 180,00 SEK

Plats

Datum

23 feb 2019 21:00 - 24 feb 2019 01:00
Billetto Peace of Mind
Boka tryggt med oss: Billetto garanterar återbetalning vid inställda event. Läs mer
Betalningsmetoder accepteras:

Beskrivning

Drängarna är här igen!

Köp dina biljetter i tid. Vi säljer ett 100tal i dörren men tidigare spelningar har dessa försvunnit fort så säkrast är att köpa biljetter innan! (Köp av biljetter i dörren: 200kr)

Det lovas fullt ös hela kvällen med logdans och sång sent in på kvällen...

Kvällen händelser:

17.00 - 20.30: Serveras A'la Carte (från 21.00 börjar vissa bord tas ut, har du tur sitter du på ett bord som blir kvar inne men inga garantier finns!)

21.00: Vår bar DJ spelar musik ifrån baren i samband med att blanda groggar och prata med gäster

CIRKA 23.00: DRÄNGARNA går på scen

01.00: Stänger!


Frågor? Ring: 031-3860056 eller maila på: info@franses.nu


(Biljetter säkrar INGA sittplatser)


Lokal

Franses Skärgårdspub Franses Skärgårdspub, Västra vägen 11, 47542 Hönö

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

Upptäck mer