DRAG SHOW QUIZ med Miss Shameless & Lady Busty (170 kr inklusive fördrink!)

Eventet är avslutat

DRAG SHOW QUIZ med Miss Shameless & Lady Busty (170 kr inklusive fördrink!)

Plats

Datum

3 jun 2022 20:00 - 23:00

Beskrivning

A QUIZ LIKE YOU'VE NEVER SEEN BEFORE...

För en kväll tar stjärnorna MISS SHAMELESS och LADY BUSTY över vårt fredags-quiz och vänder upp och ner på allt. Det här vill ni INTE missa!

I biljettpriset ingår välkomstbubbel (alkoholfritt alternativ finns) Borden är dukade till 19.00, Quizet drar igång 20.00. Boka biljett här (drop in finns i mån av plats). Mat, snacks & fler drinkar beställs på plats.

"Lady Busty & Miss Shameless bjuder in till en purrrrfect Friday den 3 juni.
Då det ska quizas på vårt sätt!!
Isn’t that claw-some?!

”När dessa två kissekatter fäller ut klorna får man vara beredd på klösmärke. Fasten your seatbelts slut kittens, det kommer bli kaos i kattlådan”

Det vinnande laget tar hem den åtråvärda kattmyntan (priset såklart!)

Boka nu och få garanterad plats i kattlådan ….🐈‍⬛"

Arrangör

Välkommen till ditt nya favoritställe! Butik, café & bar, arbetsplatser, konferensrum, events och mycket mer 😍 Här är det alltid nåt kul på gång, häng med här på Billetto, Facebook eller Instagram @beyondus.se för att hålla dig uppdaterad! 👋🏽

Lokal

Beyond Us - The Urban Market Beyond Us - The Urban Market, Södra Vallgatan 5, 211 40 Malmö

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.