Eventet är avslutat

Drabbad av klimatet – ett samtal med Björn Wiman

70,00 SEK - 90,00 SEK

Plats

Datum

14 feb 2019 17:30 - 19:00

Beskrivning

Dagens Nyheters kulturchef Björn Wiman har blivit en allt starkare  röst i den svenska debatten om klimatförändringarna. Nu har han samlat sina krönikor sedan 2012 i Sent på jorden. 33 tankar om världens största nyhet – en bok full av allvar, handlingskraft och inspirerande optimism.

– Om man går in i klimatfrågan på djupet, utan skygglappar, är det ganska omtumlande därför att det blir så existentiellt. Man börjar se verkligheten och sitt eget liv på ett annat sätt än tidigare. Man får som en skärva i ögat som inte går att få ur.

Lyssna till ett samtal med Björn Wiman om vår tids ödesfråga där han berättar om sitt arbete med boken, om sitt engagemang och om hur vi kan möta klimatkrisen tillsammans.

Medverkande:
Björn Wiman, journalist och kulturchef på Dagens Nyheter. Han skriver sedan 2012 regelbundet om klimatförändringarnas koppling till kulturen och samhället. 

Lokal: Katasalen, plan 1
Observera att föreläsningssal kan ändras vid behov. Uppdaterad information om föreläsningssal finns alltid på skärmarna i ABF-husets entré. Välkommen!

Arrangör

Förköp och boka biljetter till event med ABF Stockholm. Läs mer om evenemangen, registrera dig och bjud in vänner. Kommande event visas nedan, annars kan du alltid kika in igen längre fram när fler event lagts till i kalendern.

Lokal

ABF Stockholm ABF Stockholm, Sveavägen 41, 111 83 Stockholm

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.