skip to main content

Event avslutat - Missade du detta event?

Kolla in dessa handplockade kommande!För information om tidigare evenemang, scrolla bara nedåt.
Laddar...
 
 
Närliggande evenemang
Laddar...
 
 
Evenemang från samma kategori
Laddar...
 
 
Liknande upplevelser
Rekommenderade events
Laddar...
 
 

Doomed Planet of Fuzz!! Alastor - 10,000 Years - Dark Ocean Circle. (Endast Förköp)

Eventet är avslutat

Doomed Planet of Fuzz!! Alastor - 10,000 Years - Dark Ocean Circle. (Endast Förköp)

Från 150,00 SEK

Plats

Datum

24 nov 2023 19:00 - 25 nov 2023 01:00
Billetto Peace of Mind
Boka tryggt med oss: Billetto garanterar återbetalning vid inställda event. Läs mer

Beskrivning

ALASTOR är tillbaka! 10,000 YEARS gör ett nedslag från världsrymden! DARK OCEAN CIRCLE tar med sig fuzzpedalerna från djupet! Den 24e november på Gamla Enskede Bryggeri blir med andra ord helkväll att räkna med och inget en vill missa om en har det minsta intresse för tunga riff och tung rock! Välkomna till en kväll fylld av Fuzz, Stoner och Doom!


ALASTOR spelade senast i Stockholm hösten 2019 tillsammans med Electric Wizard, så det här blir en efterlängtad återkomst!
2021 släppte dom sin senaste platta, den kritikerrosade ”Onwards And Downwards”, som följde på den likaledes hyllade ”Slave To The Grave” och efter en längre paus är Alastor äntligen tillbaka på livescenen. Först ut är Höstsabbat i Oslo och sen ser vi dom på Bryggeriet i Stockholm!


10,000 YEARS kommer till Stockholm med sin kompromisslösa stonermetal bestående av mycket riff, tunggung, tempoväxlingar och ett jävla ös, rent ut sagt. 10,000 Years är ett band med mycket erfarenhet och starka låtar i bagaget som kommer att leverera ett framträdande publiken sent kommer att glömma.


DARK OCEAN CIRCLE har tidigare varit med om att ha sålt ut Bryggeriet! Under sommaren 2023 har dom spelat på festival och i November gör dom även ett framträdande på Truckfighters egen Fuzz Festival. Ett starkt debutår för dessa stockholmare!


Kan du verkligen missa detta Fuzziga Tung-gungs Evenemang!!??

Endast 70 biljetter. Först till kvarn!
Endast förköp, inga biljetter i dörren. 18 år.
Dörrar 19:00 LIVE från 20:00


Arrangör

Lokal

Gamla Enskede Bryggeri, Bolidenvägen 8, 121 63 Johanneshov

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

Upptäck mer