Don Pasquale

Don Pasquale

Biljetter från 100,00 SEK

Plats

Datum

20 apr 2023 19:00 - 21:30

Beskrivning

DON PASQUALE

Komedi, Musikteater, Opera

Don Pasquale är en av Donizettis allra sista operor och vid sidan av Kärleksdrycken hans mest omtyckta komedi.

Komisk opera av Donizetti. Don Pasquale, rik som ett troll och van att få sin vilja fram, är på jakt efter en ung kvinna att gifta sig med. Han irriterar sig på förälskelsen mellan brorsonen Ernesto och dennes Norina, och vill sätta stopp för det unga paret. Som tur är dyker Malatesta – Don Pasquales psykolog och Ernestos vän – upp med en finurlig plan för att paret ska få varandra. Tillsammans med Norina ger han gubben en rejäl – och invecklad – läxa.

Medverkande

Don Pasquale: Markus Schwartz
Malatesta: Mattias Ermedahl
Norina: Anna Forsebo
Ernesto: Viktor Johansson
Musiker: Per Larsson (kapellmästare) samt 3 musiker

Dansant regi: Annika Lindqvist


Arrangör

Alingsås Teaterförening - En del av Riksteatern

Lokal

Palladium Alingsås Teaterförening, Nygatan 18, 441 30 Alingsås

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.