DommenGang (US)

DommenGang (US)

Biljetter från 160,00 SEK

Plats

Datum

12 maj 2023 18:00 - 23:30

Beskrivning

Dommengang utstrålar den amerikanska västkustens vilda frihet och sökande anda. Rocktrion levererar gitarrinnovation, serpentin-grooves och drivande trumspel med en slags glimten-i-ögat-övergivenhet.

Nya albumet Wished Eye är ett uttryck för glädjen att göra musik tillsammans. Fans av Danny Kirwan och Peter Green kommer att hitta mycket att älska i Wilsons gitarrlinjer, men Wished Eye är inte en tillbakablick. Den oemotståndliga gitarren är injicerad med djup psykedelia, kraftfullt uttrycksfullt trumspel och några förödande smutsiga bastoner. Markhams och Wilsons dubbla sång och genomtänkta texter driver bara fram denna kraft.

Dommengang ger en rockig punch samtidigt som de för lyssnaren in i det djupa rummet. Det är en härlig plats och en hyllning till kraften i att inte hålla någonting tillbaka.

Plats: Vega Bryggeri

Datum 12 maj

Insläpp 18.00

På scen 20.30

Frågor om platsen eller spelningen: goran@vegabryggeri.se

Lokal

Vega Bryggeri, Manufakturgatan 2, 417 07 Göteborg

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.