Dom Första | Lilla Helfvetet

Dom Första | Lilla Helfvetet

Från 120,00 SEK

Plats

Datum

27 okt 2023 22:00 - 28 okt 2023 02:00

Beskrivning

Artist: Dom Första
Dj: Chico
Spelplats: Live @ Lilla Helfvetet
Datum: 27 oktober 2023
Tid: Öppet 22.00 -02.00
Biljetter: 200 sek ( Fr. 120 Studentbiljett )
Åldersgräns: fr. 18 år på förköp. 20 år på dörren.

Dom Första besöker Lilla Helfvetet.

Dom Första har på kort tid tagit landet med storm, på sociala medier och i folks hjärtan. Den egensinnade mixen av skönsjungen stämsång och catchiga refränger får alla att vilja sjunga med.

Deras karriär pekar spikrakt upp och steamingen på Spotify visa på 131 tusen lyssnare i månaden. Låtar så som ”Stockholm lämnar sår” med över 3 miljoner streams och ”Om du vill” så är detta bara början på något riktigt stort.

Nu står det alltså klart att Dom Första kommer till Mora och Dalarnas hetaste livescen, Lilla Helfvetet i höst och nu undrar grabbarna: ”Ska du va med på tåget eller står du kvar på perrongen!?”.

Dj Chico dunkar en hitkavalkad som får dansgolvet att koka.

Som vanligt har vi från 18 år på förköp och 20 år i dörren. Så ni som ännu ej fyllt 20 år, köp era förköpsbiljetter. 

Observera att ”Studentbiljett” endast kan köpas av student med giltigt student legitimation! Studentlegitimationen skall uppvisas i samband med entré vid evenemanget. Felaktigt köpt biljett återlöses ej och biljetten ger ej inträde om köparen/biljettinnehavaren ej har giltigt Studentlegitimation med sig.

Varmt välkomna till oss på Lilla Helfvetet.

Lokal

Lilla Helfvetet, Älvgatan 75, 792 32 Mora

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

Rekommenderade events
Genvägar
Upptäck mer