skip to main content

Event avslutat - Missade du detta event?

Kolla in dessa handplockade kommande!För information om tidigare evenemang, scrolla bara nedåt.
Laddar...
 
 
Närliggande evenemang
Laddar...
 
 
Evenemang från samma kategori
Laddar...
 
 
Liknande upplevelser
Rekommenderade events
Laddar...
 
 

Doktor Glas - Skådespel på Löfstad Slott

Eventet är avslutat

Doktor Glas - Skådespel på Löfstad Slott

Från 270,00 SEK

Beskrivning

Doktor Glas

Skådespel på Löfstad Slott med Ola Rapace och Ingvar Örner.

Lagom till våren återvänder Jakob Graf och Folkparken Produktion till Löfstad Slott för att skapa nya teaterupplevelser. Vårens drama - Doktor Glas - är Allan Edwalls bearbetning av Hjalmar Söderbergs klassiker om den cyniske doktorn


Folkparken Produktion - under ledning av Jakob Graf - är, under fem helger i april och maj, tillbaka för att berätta och ge ännu en av klassiker i formatet kammarteater. Denna gång är det enaktaren Doktor Glas som spelas. 

Allan Edwalls upplaga har i denna produktion - med tillstånd från Colombine Teaterförlag - ytterligare bearbetats för att med två skådespelare ge en än närmare och mer intim upplevelse; en chans att få kliva in i “Glas” huvud och utforska hans varje tanke och val.

Målet med produktionen är att ännu en gång låta en klassiker stå i fokus. Doktor Glas är en av de allra mest lästa svenska böckerna. Nu vill vi presentera denna klassiker i ett annat format: teater!

Ensemblen utgörs av två mycket rutinerade skådespelare; Ola Rapace och Ingvar Örner har båda stor vana från scenen och från inom film och tv, och det är ett stort nöje att kunna välkomna de två till Löfstad Slott.

Föreställningens längd beräknas till en dryg timma.


För mer information:

info@folkparkens.se
0723332126


TEATER-MIDDAG

Vi erbjuder också möjligheten att äta en tvårätters-måltid på slottets värdshus i samband med föreställningen, till en kostnad av 749 kr (inklusive biljett till teatern). Dessa biljetter bokas via samma bokningssystem som övriga biljetter. Kostnaden är samma oavsett kategori.

Vänligen observera att maten serveras innan respektive föreställning. Vi rekommenderar att vara på plats cirka 2 timmar innan. 

Förrätt

Sallad på tunnskivat rökt vilt, späda skott, getost, rostade pinjenötter & hallonvinägrett.

Huvudrätt

Gösfilé, vitvinssås, örtolja, picklad lök, sockerärtor & kokt potatis.

Arrangör

Folkparken Produktion

Folkparken Produktion är ett ungt Östgöta-baserat produktionsbolag. Vi gör allt från konserter till möten - men i hjärtat av vår verksamhet ligger teatern. Sedan 2015 har vi som grupp producerat allt från Den Fula Ankungen till Strindbergs Paria. 

Välkomna till vår sida, och varmt välkomna till våra evenemang!


VILLKOR OCH POLICY

Vänligen se denna sida för villkor och policy: https://www.folkparkens.se/vil...

KONTAKT

Mejl: info@folkparkens.se

Telefon: 0723332126

Lokal

Löfstad slott, Lövstad Slott, 605 97 Norrköping

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

Upptäck mer