DOERS & DJs: VR edition

29 maj 2018 17:00 - 19:00

Pixlapiren, Oceangatan 2, Helsingborg

Ett unikt samarbete då nya förebilder lyfts fram, personer som kommer påverka framtidens jobb och idéer. Det är dags att inspirera till att sänka trösklar, att med hjälp av talare och workshops påvisa vad som sker när drivet och passionen sätts i fokus. Vilka nya typer av kreativitet som kan ge lösningar, tillväxt och en större tro på visioner i framtiden? DOERS & DJ's är här!

Att fördjupa spelindustrin med hjälp av VR skapar nya gränser för underhållning men också våra kommande tekniska lösningar i arbetslivet. Gränser som också påverkar människans sinne och reaktioner i hjärnan. Entreprenören Faviana Vangelius är VD och grundare av SVRVIVE Studios. En av Sveriges allra första VR-spelstudios och distributörer. Dessutom är Faviana är moderator för WIVR (Women In VR). Både framtiden och födelsen av VR kommer avhandlas! Läs mer om Faviana Vangelius.

Efter snacket finns det chans att testa på att vara DJ. De enklaste knepen lärs ut med en twist av exprimentell musik. Workshopen kommer ledas av en ledande experimentell musiker från regionen som brinner för att sprida budskapet om att våga testa, misslyckas och göra om! Musik är till för att testas, avnjutas och skapa!

Självklart kommer vi läska vår törst och ge ER utrymme att prata med varandra och utbyta idéer. Dessutom kommer vi lyssna på den medskapande musiken. Vi ses på #pixlapiren på Oslopiren i Helsingborg!

Eventet är en del av Skåne Innovation Week. Läs mer om veckans innovativa aktviteter runt om i hela Skånehär! Eventet arrangeras av Visionsfonden, BoostHbg, EMC Helsingborg och FemHbg, med stöd av Skåne Innovation Week och Helsingborg stad.

Gratis

Stängd