Hoppa till huvudinnehåll

Event avslutat - Missade du detta event?

Kolla in dessa andra events som kommer snart. För information om tidigare evenemang, scrolla bara nedåt.

Återbesök evenemang

Laddar...

 
 

Laddar...

 
 

Populära events

Laddar...

 
 

Närliggande evenemang

Dödskällan + In Cash

Eventet är avslutat

Dödskällan + In Cash

Från 90,00 SEK

Plats

Datum

2 jun 2023 18:00 - 3 jun 2023 01:00
Billetto Peace of Mind
Boka tryggt med oss: Billetto garanterar återbetalning vid inställda event. Läs mer
Betalningsmetoder accepteras:

Beskrivning

Det finns en nerv i Dödskällans musik som måste upplevas live. Bland skrikande gitarrer och larmande trummor så formas gripande berättelser om rotlöshet och utanförskap. Med sina texter på svenska ger Dödskällan en röst till de som inte känner att de passar in. De vemodiga melodierna, texterna och de starka refrängerna gör Dödskällan till ett nytt spännande band på den svenska punkhimlen.

Debutalbumet ’Dödskällan’ släpptes hösten 2020 och innehöll de rosade singlarna ’Sorgenfri’ och ’Av hatet och mörkret’. Bandet har efter det uppmärksammats och hyllats av Sydsvenskan, Hymn, Gaffa och Musikguiden i P3.
“Dödskällans sound är gitarrdrivet och energiskt men likväl melodiskt och melankoliskt vilket för tankarna till artister som Hurula, Thåström och Broder Daniel. Omgärdat av mystik och i kontexten av en f.d. industristad förmedlar Dödskällan en berättelse om rotlöshet, sorg och frustration.” – Hymn

“Trion från landets tredje största stad attackerar nämligen till hundra procent med samma ångestdrivna och ilskna punkrock som toppas av artister och band som INVSN och Hurula, likväl som legendarerna KSMB och Charta 77. Här finns även spår av Göteborgs indierock-grädda, främst Jonas Lundqvist i form av melodikänslan och fraseringen, särskilt i Beijers Park och utanförskapshymnen Faller.” – Gaffa

spotify

—–
Sedan vintern 2019 har IN CA$H musik ekat från Högsbos industriområden till Göteborgs gator. De sju unga medlemmarna som träffades i skolan tar från sina olika influenser; grunge, new wave, hipp hopp och nutida punkrock för att nämna några, för att skapa den aggressiva, högljudda och humoristiska musik som karaktäriserar dem.

Bandet blandar sina tekniska, improvisatoriska och kreativa förmågor med attityd, humor och scennärvaro.

Hösten 2022 släppte de sin debut-EP, Basement Sessions, och mer musik kommer inom en snar framtid

lyssna
instagram

Arrangör

Lokal

Skeppet GBG, Amerikagatan, 414 63 Göteborg

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

Upptäck mer