skip to main content

Döds-Mangel-Hårdrock

Döds-Mangel-Hårdrock

Från 140,00 SEK

Plats

Datum

10 aug 2024 19:00 - 23:00
Billetto Peace of Mind
Boka tryggt med oss: Billetto garanterar återbetalning vid inställda event. Läs mer

Beskrivning

Hej metalheads!

Är du redo för en kväll fylld med mörk energi och öronbedövande riff? Då får du inte missa Döds-Mangel-Hårdrock på Rockbaren, arrangerad av Belsepub. Det kommer att vara en konsert som du sent kommer att glömma!

🤘Evenemanget: Döds-Mangel-Hårdrock

På scen: Thermality, Sailor Hunter & Svinhüfvüd 

📅 Datum: 10 augusti 2024

🕖 Tid: 19:00

📍 Plats: Rockbaren

Denna unchiga kväll kommer att fyllas med kraftfulla trummor, blytunga gitarrer och skrikande sångare. Ta chansen att uppleva den bästa hårdrocken och metal som Sverige har att erbjuda. Mer info om band kommer snart.

Biljetterna börjar från endast 140,00 SEK. Så varför inte bjuda in dina vänner och fira en kväll full av adrenalinpumpande musik och känsloladdade rytmer!

Säkra dina biljetter nu och var redo för en oförglömlig natt!

Rock on! 🤘

Arrangör

Lokal

Rockbaren, Kristinelundsgatan 14, 411 36 Göteborg

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

Närliggande evenemang
Evenemang från samma kategori
Liknande upplevelser
Återbesök evenemang
Upptäck mer