Döden, döden och det underbara livet - Inställt

Döden, döden och det underbara livet - Inställt

Biljetter från 285,00 SEK

Plats

Datum

28 mar 2023 17:00 - 19:00

Beskrivning

En föreläsning om liv och död. Vi gömmer bort de sjuka och de gamla och har börjat att låtsas som att livet inte kommer att ta slut.

Hans Ruin är professor vid Södertörns Högskola och har skrivit boken Being with the dead. Tillsammans kommer vi att tala om livets mening och filosofera över det viktiga frågorna.Hur ser döden ut i vårt samhälle idag och i resten av världen? Vad behöver vi bli bättre på när döden väl kommit och knackat på vår dörr.


Alexandra Rydholm är medförfattare till bland annat boken "När mammor dör" samt är mor till en son med grava funktionsutmaningar. Alexandra brinner för de viktiga och svåra samtalen och arbetar även med suicide prevention. Hon är själv efterlevande efter att hennes mor dog när hon bara var två år gammal.


Det blir en viktig kväll som kommer att beröra och röra om. 

Lokal

ABF huset, Sveavägen 41, 111 34 Stockholm

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.