skip to main content

Doc Lounge pop up! Everybody in the place + panelsamtal - Hur mår Malmös nattliv?

Få biljetter kvar
Få biljetter kvar
Få biljetter kvar
Få biljetter kvar
Få biljetter kvar

Doc Lounge pop up! Everybody in the place + panelsamtal - Hur mår Malmös nattliv?

Från Gratis

Plats

Datum

30 maj 2024 18:00 - 23:00
Billetto Peace of Mind
Boka tryggt med oss: Billetto garanterar återbetalning vid inställda event. Läs mer

Beskrivning

MINGEL - FILMVISNING - PANEL OM MALMÖS NATTLIV

Ta del av en unik kväll på Arton hål (gamla Liket) där vi fortsätter samtalet om vad som händer med Malmös nattliv! Doc Lounge, Billetto, Nöjesguiden och Skånsk Live välkomnar er till en kväll fylld med mingel, filmvisning och panelsamtal. Vi kommer visa filmen "Everybody in the Place" - där konstnären Jeremy Deller omdefinierar acid house-kulturens betydelse och kopplar den till politiska händelser som präglade Storbritannien på 80-talet. 

Det var i gamla industriområden som många av Storbritanniens rave utspelade sig precis som det har varit i Malmö och vad händer nu när fester stängs och industrifastigheter rivs för att ge plats åt bostäder?

Fri entré men registrera dig gärna pga begränsat antal platser.


PROGRAM

18:00 Dörrarna öppnas
18:00 DJ Jennifer Dahlgren (Anomali)
19:00 Filmvisning: Everybody in the Place
20:00 (ca) Panelsamtal kring nattlivets betydelse och roll i en stad


FILM - Everybody in the Place

Euphoric rhythms, legendary parties, and radical cultural history – filmen har hyllats som "en av de bästa skildringarna av acid house-scenen någonsin". Konstnären Jeremy Deller, känd för sina videoinstallationer med politiska undertoner, tar oss med på en resa genom acid house-kulturens betydelse och dess koppling till politiska omvälvningar i 80-talets Storbritannien. Genom fängslande arkivmaterial bjuder filmen på en resa till rave-scenen, med en kulturell historia som är både förvandlande och extatisk.


PANELSAMTAL - Nattlivets betydelse och roll i en stad

Efter filmen bjuder vi in till ett samtal med några av de mest passionerade aktörerna inom Malmös klubbliv. På scenen har vi Andrea Correa (Malmö Pride, Friendship and Music, Svensk Live), Aurora Percovich Gutierrez (Malmö Konsthall) och Gabriel Bäckström (Konstant, Gömstället). Det hela leds av Viktor Flarkell från Nöjesguiden.

Andrea Correa
- Producent, bokare och projektledare med mångårig erfarenhet på Norra Grängesbergsgatan som en drivande kraft under Plan B:s expansionsperiod. Hon har en nära relation till Malmös band, klubbar, DJs och gräsrotsarrangörer.

Aurora Percovich Gutierrez
- är kulturstrateg och producent med bakgrund inom både ideell, privat och offentlig verksamhet. För närvarande enhetschef på Malmö Konsthall. Intresserar sig för platser där kollektiva praktiker finns, hur de skapas och förvaltas samt de ritualer som omgärdar dessa platser.

Gabriel Bäckström
- är en av Malmös yngsta klubb- och ravearrangörer och en av de få nyktra och drogfria arrangörerna i Sverige. Med erfarenhet av missbruk och kriminalitet kom en bredare förståelse för undergroundkulturen och de utmaningar som skapandet av fester kan innebära, varigenom Gabriel fann en unik infallsvinkel och ett, enligt många, okonventionellt sätt att betrakta festskapandet på.

DJ: Jennifer Dahlgren (Anomali)

Innan filmen bjuds vi på härliga grooves från DJ:n Jennifer Dahlgren, en kändis på Malmös klubbscen i över ett decennium. Som arrangör har hon varit den drivande kraften bakom många minnesvärda klubbkvällar och evenemang. Med sin förmåga att skapa en helhetsupplevelse strävar hon alltid efter att hålla en hög standard.

Hennes resa från att vara en del av olika crews genom åren till att leda Anomali speglar hennes outtröttliga engagemang och passion för scenen. Hennes sets är dynamiska med en mix av techno, house och breaks, alltid med en själfull och pulserande groove som röd tråd.


MEDARRANGÖRER

Doc Lounge - Exklusiva förhandsvisningar av dokumentärfilmer i världsklass.
Billetto - Nordens främsta biljettplattform för indie och underground.
Nöjesguiden - Guidar dig till det bästa nöjet.
Skånsk Live - Ett regionalt nätverk av, med och för livearrangörer av populärmusik i Skåne.
Kontxt Consulting
- Konsulttjänster till Kultursverige


→ OM FILMEN

Speltid: 61 min
Språk: Engelska
Regi: Jeremy Deller
Land: Storbritannien

→ Tillgänglighet:
Entréramp och rullstolsanpassad toalett.

Foto: Pim Myten @ Unsplash

Lokal

Arton hål, Stora Nygatan 36, 211 37 Malmö

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

Närliggande evenemang
Evenemang från samma kategori
Liknande upplevelser
Återbesök evenemang
Upptäck mer