skip to main content

Doc Lounge Östersund: La Singla

Sista chansen

Doc Lounge Östersund: La Singla

Från 80,00 SEK

Plats

Datum

24 maj 2024 18:00 - 20:00

Beskrivning

💃Varmt välkommen till vårens sista visning!

Antonia "La Singla" föddes döv i Barcelonas slumkvarter. Men trots sitt handikapp och sin fattiga bakgrund troddade hon mot alla odds och redan som 17-åring blev hyllad som världens bästa flamencodansare. Under 1960-talet var hon en internationell stjärna, men idag är hon relativt okänd.

Hur kunde en ung flicka från de fattiga kvarteren nå en sådan enorm framgång? Vad hände sedan? Vart tog hon vägen?

- Trailer: Youtube

- Längd: 95 min

🌜 Om kvällen

- Mer info om sidoarrangemang kommer snart.

- Fika och lite gott kommer att kunna köpas på C:nen.

- Mat kommer att kunna köpas till rabatterade priser före och efter filmen på Norra Station, vid uppvisande av biljett eller swishkvitto.

📽️ Var, när, hur

- C:nen | Prästgatan 39

- Dörrar öppnas 17.30 | Filmstart: 19.00

- Ordinarie: 100:- / Student, pensionär: 80:-

Visningen presenteras i stolt samarbete med Östersunds Kommun, Region Jämtland Härjedalen, Filmpool Jämtland och Sensus.

Arrangör

Doc Lounge Östersund visar premiärer och förhandsvisningar av de allra senaste dokumentärfilmerna från hela världen.

Genom unika kvällar där filmvisningar kombineras med aktuella gäster, regissörsbesök, musik och mycket mer, vill vi bredda publiken för dokumentärfilm och ge besökarna en helhetsupplevelse som engagerar och stannar kvar i minnet.

Doc Lounge Östersund arrangeras med stöd av Region Jämtland Härjedalen, Östersunds kommun, Sensus och Filmpool Jämtland. 

Lokal

C:nen, Prästgatan 39, 831 31 Östersund

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

Närliggande evenemang
Evenemang från samma kategori
Liknande upplevelser
Återbesök evenemang
Upptäck mer