skip to main content

Event avslutat - Missade du detta event?

Kolla in dessa handplockade kommande!För information om tidigare evenemang, scrolla bara nedåt.
Laddar...
 
 
Närliggande evenemang
Laddar...
 
 
Evenemang från samma kategori
Laddar...
 
 
Liknande upplevelser
Rekommenderade events
Laddar...
 
 

Doc Lounge Östersund Förhandsvisning: Praying for Armageddon

Eventet är avslutat

Doc Lounge Östersund Förhandsvisning: Praying for Armageddon

Från 80,00 SEK

Plats

Datum

25 okt 2023 18:00 - 21:00
Billetto Peace of Mind
Boka tryggt med oss: Billetto garanterar återbetalning vid inställda event. Läs mer

Beskrivning

Höstens säsongspremiär blir en politisk thriller som avslöjar makten och inflytandet från amerikanska fundamentalistiska evangelikaler när deras mål är att uppfylla profetian om armageddon.

Med närjournalistik, följer dokumentärfilmen amerikanska troende som förbereder sig för det heliga kriget och avslöjar hur mäktiga megachurchpastorer uppmanar till "det sista slaget" som de tror kommer att utlösa Kristi återkomst.

Med en djupdykning i makt och politik, avslöjar denna film hur politiker drivna av tro inkorporerar Israel som nyckeln till dess profetiska vision för domedagen. Till vilket pris som helst.

Speltid: 97 minuter

Språk: Engelska / förekommer hebreiska & arabiska | Undertexter: Engelska

Regi: Tonje Hessen Schei

→ Kvällens samtal 

”Tro och politik - hur påverkar det oss?”

Moderator: Maria Liljebäck

Passa på att njuta av mat och dryck från Norra Stations bar och kök under kvällen.

→ Var, när, hur

VAR: Norra Station | Hamngatan 11

Dörrar öppnas 18.00 | Filmstart: 19.00

Ordinarie: 100:- / Student, pensionär: 80:-

Visningen presenteras i stolt samarbete med Östersunds Kommun, Region Jämtland Härjedalen, Filmpool Jämtland och Sensus.

Arrangör

Doc Lounge Östersund visar premiärer och förhandsvisningar av de allra senaste dokumentärfilmerna från hela världen.

Genom unika kvällar där filmvisningar kombineras med aktuella gäster, regissörsbesök, musik och mycket mer, vill vi bredda publiken för dokumentärfilm och ge besökarna en helhetsupplevelse som engagerar och stannar kvar i minnet.

Doc Lounge Östersund arrangeras med stöd av Region Jämtland Härjedalen, Östersunds kommun, Sensus och Filmpool Jämtland. 

Lokal

Norra Station, Hamngatan 11, 831 31 Östersund

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

Upptäck mer