skip to main content

Event avslutat - Missade du detta event?

Kolla in dessa handplockade kommande!För information om tidigare evenemang, scrolla bara nedåt.
Laddar...
 
 
Närliggande evenemang
Laddar...
 
 
Evenemang från samma kategori
Laddar...
 
 
Liknande upplevelser
Rekommenderade events
Laddar...
 
 

Doc Lounge Malmö pres. High & Low - John Galliano

Eventet är avslutat

Doc Lounge Malmö pres. High & Low - John Galliano

Från 100,00 SEK

Plats

Datum

16 apr 2024 19:00 - 22:30
Billetto Peace of Mind
Boka tryggt med oss: Billetto garanterar återbetalning vid inställda event. Läs mer

Beskrivning

High & Low

Välkommen till en exklusiv förhandsvigning av dokumentären High & Low om modeskaparen John Galliano. Kvällen samlar Malmös mästare på re-couture, lyfter preloved plagg och cirkulärt mode. Kom som du är eller uppklädd från topp till tå, köp patches, kläder, accessoarer eller smycken och ge glömda plagg nytt liv.

19:00 Dörrar öppnas
Medan ni minglar runt innan filmstart kommer ni kunna köpa patches och smycken att rädda/pimpa era kläder med från Pill&Punch, piffa er själva med accessoarer och annat från Swopshop eller prova de mest fabulösa kreationerna från Pampas.

20:00 High & Low
Kevin Macdonalds film djupdyker i den kontroversiella modedesignern John Gallianos karriär, utmanande förhållanden i modebranschen och hans kamp mot drog- och alkoholmissbruk som ledde till hans fall 2011.

MEDVERKANDE:
PAMPAS / Pill & Punch
Richard Szedelyi / Naures Sager
SWOPSHOP / Lina Sandberg & Anneli Magnuson

MARKET:
Pill & Punch
SWOPSHOP

INSTALLATIONER:
PAMPAS
RSZ MASK

WARM-UP-TALK:
med filmskapare Naures Sager & modell Lina Sandberg

WALKING POETRY
by Anneli Magnuson
DJ Susanna Stankiewicz

💞 19:00 Dörrar öppnas

🎥 20:00 High & Low

Synopsis Kevin Macdonalds film utforskar den kontroversiella modedesignern John Gallianos spektakulära karriär, de utmanande villkoren inom modebranschen samt hans drog- och alkoholberoende, vilka till sist bidrog till hans fall 2011.

→ OM KVÄLLEN

Dörrar öppnas 19.00 | Filmstart 20.00
Var? Babel, Spångatan 38, Malmö
Förköp via Billetto
Biljettpris: Ordinarie 120:- | Student, pensionär 100:- | DOC LOUNGE GULDKORT (450 kr) ger fri entré till alla säsongens ordinarie visningar. Köp här.

Garderob Babel har obligatorisk garderob för 30:-

Återköp: Köpt biljett återbetalas ej.

→ OM FILMEN

Speltid: 116 minuter
Språk: Engelska, Franska| Undertexter: Engelska
Regi: Kevin Macdonald

→ Sittplatser:

Alla platser är onumrerade. Möbleringen är fast, så inga möjligheter ges för besökare att flytta stolar etc.

→ Tillgänglighet:

Babel ligger en halv-trappa upp. Det finns en ramp till vänster om entrédörren. Be entrévärdar eller kassapersonal om hjälp för att fälla ner denna. Det går bra att meddela i förväg om du vill ha hjälp när du kommer: rebecka@doclounge.se
En rymligare toalett, anpassad för rullstol finns i anslutning till entré och garderob.
Textning av våra filmer varierar. Se på varje enskilt evenemang för detaljer kring språk och eventuella undertexter.


Doc Lounge arrangeras i stolt samarbete med Malmö Stad, Film i Skåne, ABF Malmö, Svenska Filminstitutet och Babel.

Arrangör

I över tio år har Doc Lounge samlat Malmöborna kring premiärer och förhandsvisningar av de allra senaste dokumentärfilmerna från hela världen.

Genom unika helkvällar där filmvisningar kombineras med intressanta kringarrangemang, aktuella gäster, regissörsbesök, liveakter och barhäng, vill Doc Lounge öka och  bredda publiken för dokumentärfilm och ge besökarna en upplevelse som engagerar och stannar kvar i minnet. Det ordinarie programmet hålls varje tisdag i klubb- och konsertlokalen Babel på Spångatan i Malmö.

Då och då arrangeras även sidoarrangemang, utomhusvisningar, utställningar och specialprogram för företag och på konferenser. Kontakta oss gärna om ni vill att vi kommer till er!

Lokal

Babel, Spångatan 38, 211 53 Malmö

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

Upptäck mer