Andra event från arrangören
Laddar...
 
 
Andra events i samma kategori
Laddar...
 
 
Rekommenderade events
Laddar...
 
 

Doc Lounge Malmö pres. After Work

Eventet är avslutat

Doc Lounge Malmö pres. After Work

Från 100,00 SEK

Plats

Datum

19 sep 2023 19:00 - 22:00

Beskrivning

After Work

Varmt välkomna till ännu en spännande kväll med oss på Doc Lounge, full av dokumentärfilm, möten med regissören och en härlig after work-stämning!

19:00 After Work Quiz
Kom och häng med oss på vår alldeles egna AFTER WORK QUIZ före kvällens filmvisning. Rebecka från Doc Lounge och Alex Veitch från basinkomströrelsen och Arbetarfimfestivalen har skapat ett roligt quiz enbart för er! Kom tidigt, hämta ditt quiz-papper vid entrén, besvara frågorna och lämna in det före 19:40 - det är så enkelt som en plätt!

20:00 Filmvisning 'After Work'
Majoriteten av jobben som existerar idag kan komma att försvinna om några decennier. I takt med att automatisering och artificiell intelligens överskrider mänskliga förmågor så kommer vi att tvingas omvärdera vilken roll som arbete spelar i våra liv. I filmen utforskas detta framtida scenario. Med karaktärer och berättelser från fyra kontinenter, söker filmen efter ett existentiellt svar på vad arbete betyder idag och hur det kan se ut i framtiden.

21:20 Regissörssamtal Erik Gandini
Regissören Erik Gandini gästar oss denna kväll och kommer vara med på samtal efter filmen.2001 slog han igenom med filmen Sacrificio-Vem förråde Che Guevara och har idag flera priser från prestigefyllda festivaler som Toronto International Film Festival och Tempo dokumentärfilmsfestival.

I samarbete med Nordic Labour Film Festival NLFF
Arbetar Filmfestivalen startades 6-7 maj 2017 av filmkollektivet RåFILM, Malmö i samarbete med ABF, Byggnads Skåne, Elektrikerförbundet och Folkets Bio Panora. Festivalen har sitt hjärta på Biograf Panora och ABF i Malmö och stöds av bl a Arbetarrörelsens Kulturfond och ett flertal fackförbund.


→ OM KVÄLLEN

Dörrar öppnas 19.00 | Filmstart 20.00
Var? Babel, Spångatan 38, Malmö
Förköp via Billetto
Biljettpris: Ordinarie 120:- | Student, pensionär 100:- | DOC LOUNGE GULDKORT (450 kr) ger fri entré till alla säsongens ordinarie visningar. Köp här.

Garderob Babel har obligatorisk garderob för 30:-

Återköp: Köpt biljett återbetalas ej.

→ OM FILMEN

Speltid: 81 minuter
Språk: Engelska| Undertexter: Engelska
Regi: Erik Gandini


→ Sittplatser:

Alla platser är onumrerade. Möbleringen är fast, så inga möjligheter ges för besökare att flytta stolar etc.

→ Tillgänglighet:

Babel ligger en halv-trappa upp. Det finns en ramp till vänster om entrédörren. Be entrévärdar eller kassapersonal om hjälp för att fälla ner denna. Det går bra att meddela i förväg om du vill ha hjälp när du kommer: rebecka@doclounge.se
En rymligare toalett, anpassad för rullstol finns i anslutning till entré och garderob.
Textning av våra filmer varierar. Se på varje enskilt evenemang för detaljer kring språk och eventuella undertexter.


Doc Lounge arrangeras i stolt samarbete med Malmö Stad, Film i Skåne, ABF Malmö, Svenska Filminstitutet och Babel.

Arrangör

I över tio år har Doc Lounge samlat Malmöborna kring premiärer och förhandsvisningar av de allra senaste dokumentärfilmerna från hela världen.

Genom unika helkvällar där filmvisningar kombineras med intressanta kringarrangemang, aktuella gäster, regissörsbesök, liveakter och barhäng, vill Doc Lounge öka och  bredda publiken för dokumentärfilm och ge besökarna en upplevelse som engagerar och stannar kvar i minnet. Det ordinarie programmet hålls varje tisdag i klubb- och konsertlokalen Babel på Spångatan i Malmö.

Då och då arrangeras även sidoarrangemang, utomhusvisningar, utställningar och specialprogram för företag och på konferenser. Kontakta oss gärna om ni vill att vi kommer till er!

Lokal

Babel, Spångatan 38, 211 53 Malmö

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

Upptäck mer