Andra event från arrangören
Laddar...
 
 
Andra events i samma kategori
Laddar...
 
 
Rekommenderade events
Laddar...
 
 

Doc Lounge Helsingborg - Sivandivan

Eventet är avslutat

Doc Lounge Helsingborg - Sivandivan

Från 50,00 SEK

Plats

Datum

3 apr 2019 17:00 - 22:00

Beskrivning

Ikväll visar vi ingen mindre än dokumentären om den internationella hovsångerskan "SivanDivan". Det blir en extravagant afton i sångens tecken. Vi håller som vanligt till på Beijing 8, Söderpunkten, som håller kök och bar öppet under hela kvällen. Så varför inte unna dig en färgglad drink till filmen!

SivanDivan
Gustav Ahlgren, Emelie Jönsson/ Sverige/ 2019/ 90 min

”Jag borde vara en ikon för feminismen idag, tycker jag själv.”

Den 72-åriga hov- och operasångerskan Siv Wennberg har kämpat hela sitt liv med att få förbli den hon är. En extrovert diva med lätt hybris, som trots att hon sedan länge blivit stämplad som alltför udda för operascenen,fortsätter slåss för att få synas... och höras. 1972 debuterade hon på Stockholmsoperan och fick lysande kritik. Svenska Dagbladet skrev att hon var ”född med segerhuva” och det tycks Siv fortfarande övertygad om, trots att operavärlden idag säger annorlunda. I tre akter får vi följa Sivs och hennes trofaste pojkvän som inte räds SivanDivans färgstarka personlighet när hon gör sin comeback.
Trailer: https://vimeo.com/170962268 

Kvällens Schema:
17:30 - Dörrarna öppnar
18:00 - Filmstart
19:30 - Filmsamtal med Siv Wennberg modererat av Anna Lindgren
20:00 - Eftersnack och mingel

Biljettpris ordinarie 70 kr. Student/ Pensionär 50 kr.

Doc Lounge Helsingborg arrangeras med stöd av Kulturnämnden i Helsingborg och i samarbete med ABF Helsingborg, Film i Skåne, Svenska Filminstitutet och SVT. Tack Vänner!

Arrangör

På Doc Lounge kan du luta dig tillbaka. Här dukar vi upp de allra bästa och senaste dokumentärfilmerna från hela världen blandat med spännande kringarrangemang och upptåg, samtal och finbesök.

Lokal

Beijing 8 Beijing 8, Mäster Palms Plats, 25225 Helsingborg

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

Upptäck mer