Hoppa till huvudinnehåll
Event avslutat - Missade du detta event? Kolla in dessa andra events som kommer snart. För information om tidigare evenemang, scrolla bara nedåt.

Återbesök evenemang

Laddar...

 
 

Laddar...

 
 

Populära events

Laddar...

 
 

Närliggande evenemang

DN-kväll på Bonniers Konsthall

Eventet är avslutat

DN-kväll på Bonniers Konsthall

Från 230,00 SEK

Plats

Datum

30 sep 2019 17:30 - 20:00
Billetto Peace of Mind
Boka tryggt med oss: Billetto garanterar återbetalning vid inställda event. Läs mer
Betalningsmetoder accepteras:

Beskrivning

DN-kväll på Bonniers Konsthall

Välkommen på en exklusiv DN-kväll på Bonniers Konsthall med samtal kring utställningen Kosmologiska pilar - Resor i den inre och yttre rymden. En tankeväckande och spännande kväll i konstens tecken där vi diskuterar centrala frågor kring människans existens och hur vi behandlar den värld vi lever i.

Vi inleder med en kort introduktion av konsthallen. Sedan samtalar curator Caroline Elgh Klingborg, konstnären Johannes Heldén och DN:s Johar Bendjelloul om utställningen och aktuella teman runt den. Därefter får alla gå runt i utställningen och konsthallens värdar finns med för att berätta och svara på frågor. 

I biljettpriset ingår inträde, samt wrap och valfri dryck. På plats kommer du även att kunna bli medlem i konsthallens medlemsklubb till fördelaktigt pris.

Kosmologiska pilar - Resor i den inre och yttre rymden (30 aug-10 nov)

Vad kommer att hända med vår planet och vilket ansvar har vi för våra handlingar? Vad innebär det egentligen att vara människa? Utställningen Kosmologiska pilar samlar tretton samtida konstnärskap som använder sig av science fiction och rymden för att ställa centrala frågor kring människans existens och hur vi behandlar den värld vi lever i. Verken lyfter fram idéer och visioner som rör sig fritt mellan ämnen som kosmologi, miljö, genus, kolonialism, futurism och artificiell intelligens.

Läs mer om utställningen här.

Arrangör

Lokal

Bonniers Konsthall Bonniers Konsthall, Torsgatan 19, 113 21 Stockholm

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

Upptäck mer