DN-kväll på Bonniers Konsthall

30 sep 2019 17:30 - 20:00

Bonniers Konsthall, Torsgatan 19, 113 21 Stockholm

DN-kväll på Bonniers Konsthall

Välkommen på en exklusiv DN-kväll på Bonniers Konsthall med samtal kring utställningen Kosmologiska pilar - Resor i den inre och yttre rymden. En tankeväckande och spännande kväll i konstens tecken där vi diskuterar centrala frågor kring människans existens och hur vi behandlar den värld vi lever i.

Vi inleder med en kort introduktion av konsthallen. Sedan samtalar curator Caroline Elgh Klingborg, konstnären Johannes Heldén och DN:s Johar Bendjelloul om utställningen och aktuella teman runt den. Därefter får alla gå runt i utställningen och konsthallens värdar finns med för att berätta och svara på frågor. 

I biljettpriset ingår inträde, samt wrap och valfri dryck. På plats kommer du även att kunna bli medlem i konsthallens medlemsklubb till fördelaktigt pris.

Kosmologiska pilar - Resor i den inre och yttre rymden (30 aug-10 nov)

Vad kommer att hända med vår planet och vilket ansvar har vi för våra handlingar? Vad innebär det egentligen att vara människa? Utställningen Kosmologiska pilar samlar tretton samtida konstnärskap som använder sig av science fiction och rymden för att ställa centrala frågor kring människans existens och hur vi behandlar den värld vi lever i. Verken lyfter fram idéer och visioner som rör sig fritt mellan ämnen som kosmologi, miljö, genus, kolonialism, futurism och artificiell intelligens.

Läs mer om utställningen här.