Eventet är avslutat

Ditt Kvarter 2020

0,00 SEK

Plats

Datum

15 maj 2020 18:00 - 16 maj 2020 23:59

Beskrivning

Välkommen till Ditt Kvarter! Ditt Kvarter är Kulturföreningen Humlans nya och ideella festival, som i år äger rum för första gången på Regementet i Umeå. Mellan scenerna Profilteatern och Stallet uppstår ett festivalområde som mer liknar ett kvarter eller en riktigt härlig innergård, och som under två dagar i maj fylls med musik och kultur.

Namnet Ditt Kvarter känns kanske för vissa igen från en av låtarna på Säkert!s debutalbum och symboliserar för oss allt vi tycker att Umeå saknar: en ideell musikfestival som lyfter det lokala musiklivet, som skapas av ungdomar och som värnar kulturupplevelsen som helhet.


BILJETTVILLKOR
Festivalpass säljs endast via Billetto. Köpta biljetter återköps ej. Biljetten är en värdehandling och ska behandlas som sådan. Ditt Kvarter ansvarar ej för plagierade biljetter. Biljetten är inte personlig. En biljett till festivalen ger inträde till festivalen men garanterar inte plats till alla spelningar pga scenlokalernas begränsningar i kapacitet.

VAD KOSTAR EN BILJETT
En biljett till festivalens två dagar kostar 400 SEK. Vi släpper ett begränsat antal premiärbiljetter till ett pris av 300 SEK för festivalens två dagar, först till kvarn gäller! Endags-biljetter släpps i mån om plats när vi närmar oss festival.

En serviceavigft från Billetto tillkommer på varje biljett.

ÅLDERSGRÄNS
Festivalens åldersgräns är 13 år. Alla scener, men inte serveringsområdet, är tillgängligt för dig under 18 år. Åldersgränsen 13 år är satt utifrån rekommendationer från Socialstyrelsen för att skydda hörseln på yngre personer.

KONTAKTINFORMATION
info@humlan.org

Arrangör

Lokal

Umeå Regementet Umeå Regementet, 903 45 Umeå, 903 45 Umeå

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.