Diskopunk | Studio HPKSM

Storgatan 22, 411 38 Göteborg
31 okt 2019 21:00
1 nov 2019 01:00
Superarrangör
Biljetter 130,00 SEK
Biljetter 130,00 SEK

Put on those dancing shoes, Diskopunk ställer till med fest på Studio HPKSM

Diskopunk har med sin käftsmälls-disko sedan debuten 2016 gjort ett bestående in- och avtryck, framförallt på livescenen. I höst gör de fyra headlinespelningar i Sverige och 31 Oktober intar de Studio HPKSM. Därefter ger de sig ut på turné i Tyskland, Österrike och Schweiz som support till bandet Friska Viljor.  

"I höst blir det snake-bite-boogie-time när vi turnerar jävel med vår våldsamma disko, välkomna!" - Diskopunk

Diskopunk är ett band som ska upplevas live. Som förband till Mando Diao under hösten 2017 och turnerandes i bland annat Sverige, London och Jordanien har de bjudit på explosiva och oförglömliga spelningar. I februari i år hyllades de efter en Londonspelning av sajten Music News som skrev: “If the opportunity arises to see them live, grasp it with both hands. Diskopunk a band to believe. Or maybe, that should say, Diskopunk THE band to believe in.”

Ny musik kommer inom kort.


Vi som producerar är:
Kulturföreningen La Vaca Loca, vi tror på möten, krockar och överskridanden inom kultur-, event- och nöjesbranschen. Vi är en kulturförening med en passion för suddgummit, vi älskar att sudda och smeta ut färg vid gränserna av olika konstformer, zoner och regioner. 

Profile picture
Studio HPKSM
Studio HPKSM är en restaurang, bar och scen på Storgatan 22 i Göteborg. (Studio HPKSM is a restaurant, bar and music scene at Storgatan 22 in Gothenburg.)
Eventet är avslutat

Diskopunk | Studio HPKSM

Visa detaljer
Vill du gå på fler events?

Registrera dig för att få handplockade events direkt till din mail.