Diskopunk | Studio HPKSM

31 okt 2019 21:00 - 1 nov 2019 01:00

Studio Hpksm, Storgatan 22, 411 38 Göteborg

Put on those dancing shoes, Diskopunk ställer till med fest på Studio HPKSM

Diskopunk har med sin käftsmälls-disko sedan debuten 2016 gjort ett bestående in- och avtryck, framförallt på livescenen. I höst gör de fyra headlinespelningar i Sverige och 31 Oktober intar de Studio HPKSM. Därefter ger de sig ut på turné i Tyskland, Österrike och Schweiz som support till bandet Friska Viljor.  

"I höst blir det snake-bite-boogie-time när vi turnerar jävel med vår våldsamma disko, välkomna!" - Diskopunk

Diskopunk är ett band som ska upplevas live. Som förband till Mando Diao under hösten 2017 och turnerandes i bland annat Sverige, London och Jordanien har de bjudit på explosiva och oförglömliga spelningar. I februari i år hyllades de efter en Londonspelning av sajten Music News som skrev: “If the opportunity arises to see them live, grasp it with both hands. Diskopunk a band to believe. Or maybe, that should say, Diskopunk THE band to believe in.”

Ny musik kommer inom kort.


Vi som producerar är:
Kulturföreningen La Vaca Loca, vi tror på möten, krockar och överskridanden inom kultur-, event- och nöjesbranschen. Vi är en kulturförening med en passion för suddgummit, vi älskar att sudda och smeta ut färg vid gränserna av olika konstformer, zoner och regioner.