Hoppa till huvudinnehåll
Event avslutat - Missade du detta event? Kolla in dessa andra events som kommer snart. För information om tidigare evenemang, scrolla bara nedåt.

Återbesök evenemang

Laddar...

 
 

Laddar...

 
 

Populära events

Laddar...

 
 

Närliggande evenemang

DIRTY THIRTY DAGSFEST

Eventet är avslutat

DIRTY THIRTY DAGSFEST

Från 150,00 SEK

Plats

Datum

1 jul 2023 17:00 - 2 jul 2023 00:00
Billetto Peace of Mind
Boka tryggt med oss: Billetto garanterar återbetalning vid inställda event. Läs mer
Betalningsmetoder accepteras:

Beskrivning

DIRTY THIRTY DAGSFEST!

Hörni! Tack för senast! Vårt lilla nostalgitåg rullade in på Debaser och vi kunde aldrig förvänta oss hur många som ville haka på. Därför tänker vi att vi går vidare till nästa stopp: Klassisk mark på Haga, nämligen Boulebar Haga anrika uteservering. Vi kommer även att köra PÅ DAGEN, så att man slipper jaga transport hem i otid OCH kan utnyttja dagen efter på ett rimligt sätt: bakis och barnfri på soffan.

Vi är ute i god tid, så att ni också kan vara ute i god tid: fixa barnvakt, tighta till midjan för outfiten, köpa resorb och planera mötet med hela den gamla ligan. Men framför allt KÖPA BILJETTER! Så låt oss börja den här industrisemestern i stor stil!

I övrigt är det samma vibes som vanligt: rap, rnb, dancehall, afro från då till nu med en lätt betoning på ”för ett tag sen”. Det är hänsynslös 30-årsgräns så inga snorungar kommer att finnas för att förstöra upplevelsen och musiken levereras av DJ Crona, Hasan Ramic och Mike Yangstar.

Väl mötta var och en!

PLATS: Boulebar Haga

Annerovägen 4,

TID: 17:00 till 00.00

PRIS: 150 kr // Biljetter

ÅLDERSGRÄNS: 30+

Arrangör

Lokal

Boulebar Haga, Annerovägen 4, 169 70 Solna

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

Upptäck mer