Hoppa till huvudinnehåll
Event avslutat - Missade du detta event? Kolla in dessa andra events som kommer snart. För information om tidigare evenemang, scrolla bara nedåt.

Återbesök evenemang

Laddar...

 
 

Laddar...

 
 

Populära events

Laddar...

 
 

Närliggande evenemang

Dirty Thirty

Eventet är avslutat

Dirty Thirty

Från 200,00 SEK

Plats

Datum

4 nov 2023 18:00 - 5 nov 2023 00:00
Billetto Peace of Mind
Boka tryggt med oss: Billetto garanterar återbetalning vid inställda event. Läs mer
Betalningsmetoder accepteras:

Beskrivning

Gott folk! Ännu en gång är det dags för Dirty Thirty att inte Boulebar Hagas lokaler. Efter förra gångens toksuccé så laddar vi upp för en repris.

Japp Stockholms mest vuxna vuxenklubb med den bästa musikprofilen är tillbaka. Det är således dags att boka barnvakt, sätta ihop outfiten, linea skägget och putsa dansskorna. Lördagen den 4:e november bär det av! Strikt 30-års åldersgräns i dörren, fantastiska drycker och mat i baren, samt en rimlig öppettid mellan 18-00 för den som inte har lyxen att klubba till sent, men inte för sent för att springa vidare på efterfest om man så vill.

Samt denna gång firar vi också vår egna Mike Yangstar och Melpo Mellz som har nått fjärde våningen.

Mike Yangstar och Hasan Ramic står för musiken - hiphop, rnb, dancehall, afro etc - och ni står för allsången. Alla tillsammans står vi för den bästa stämningen som har drabbat den här sidan av Östersjön sen dansbaneeländet.

Passa på och köp biljett i länken, det har en tendens att bli fullt.

Var? - Boule Bar Haga

När? - Lördag den 4:e november

Tid? 18:00-00:00

Ålder? - 30 år fyllda

Pris? - 150:-

Arrangör

Lokal

Boulebar Haga, Annerovägen 4, 169 70 Solna

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

Upptäck mer