Dirty Thirty 7 okt

Dirty Thirty 7 okt

Från 150,00 SEK

Plats

Datum

7 okt 2023 18:00 - 8 okt 2023 00:00

Beskrivning

Goda Nyheter alla festsugna vuxna! Bara för att sommaren är slut behöver inte betyda att Dirty Thirty kommer att överge er. Vi kommer att hålla er varma genom hela spooky season till jul och bortom. Dirty Thirty är här för att stanna, baby. Här är de inbokade datumen för Dirty Thirty-hösten på Boulebar Haga:

7:e oktober

4:e november

2:a december

Vi vet att er tid är dyrbar, därför håller vi inte på med ”Överraskningar” utan vi gör det som vuxna - med god framförhållning och marginal. Ladda in datumen i era almanackor och så ses vi i vimlet!

Lokal

Boulebar Haga, Annerovägen 4, 169 70 Solna

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

Rekommenderade events
Genvägar
Upptäck mer