skip to main content

Event avslutat - Missade du detta event?

Kolla in dessa handplockade kommande!För information om tidigare evenemang, scrolla bara nedåt.
Laddar...
 
 
Närliggande evenemang
Laddar...
 
 
Evenemang från samma kategori
Laddar...
 
 
Liknande upplevelser
Rekommenderade events
Laddar...
 
 

DIRTY SOULS i Salongen

Eventet är avslutat

DIRTY SOULS i Salongen

Från Gratis

Plats

Datum

18 maj 2024 21:00 - 19 maj 2024 01:00
Billetto Peace of Mind
Boka tryggt med oss: Billetto garanterar återbetalning vid inställda event. Läs mer

Beskrivning

Dirty Souls SoulFunk Club är en ambulerande vinyl-DJ-klubb som ursprungligen härstammar från England, där den till en början huserade i Newcastle och Northampton.Klubben kom till som ett svar på att det generellt saknades förnyelse och spelades för lite ny musik inom soulscenen i England, varför fokus ligger på just soul, funk, boogie och gospel av mer modernt snitt.

All musik spelas som sagt uteslutande från vinyl för att få en autentisk och varm känsla, ambitionen är att alla ska känna sig välkomna och att man som besökare kommer med ett öppet sinne och lämnar med ett leende på läpparna samt ömmande dansfötter.

Den svenska upplagan av Dirty Souls drog igång i september 2019 och drivs idag av Fredrik Andersson, Paul Henningsson och Anders Jansson. Fredrik äger och driver även Göteborgs bästa skivbutik, Skivhallen Majorna, är namnkunnig i soulkretsar i hela Europa och har spelat på en mängd stora event så som Soul Essence (Great Yarmouth, England), Soul4Real (Bilbao, Spanien) och Stockholm Soul Weekender. Paul är minst sagt en veteran som klubbarrangör i Göteborg, han är bland annat grundare av klubbar som Earland och Get Loose och är med största sannolikhet norra Europas bästa DJ vad gäller Brit- och jazzfunk. Anders är den som är ursprunglig initiativtagare till Dirty Souls Sweden och har varit med sen starten 2019. Han har en fäbless för nya musikreleaser och försöker att hålla sitt sound fräscht och uppdaterat. Ofta bjuds gäst-DJs in, både lokala/svenska och internationella, för att göra klubbkvällarna så mångfaldiga och intressanta som möjligt.

Sammanfattningsvis – hos Dirty Souls kan du kallt räkna med att få höra det bästa som pressats på vinyl inom soul, funk, boogie och liknande, från och med 1970-talet till idag!

Arrangör

Lokal

Skeppet GBG, Amerikagatan 2, 414 63 Göteborg

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

Upptäck mer