Hoppa till huvudinnehåll

Event avslutat - Missade du detta event?

Kolla in dessa andra events som kommer snart. För information om tidigare evenemang, scrolla bara nedåt.

Återbesök evenemang

Laddar...

 
 

Laddar...

 
 

Populära events

Laddar...

 
 

Närliggande evenemang

Dirty Fences

Eventet är avslutat

Dirty Fences

Från 200,00 SEK

Plats

Datum

27 jul 2022 19:00 - 23:00
Billetto Peace of Mind
Boka tryggt med oss: Billetto garanterar återbetalning vid inställda event. Läs mer
Betalningsmetoder accepteras:

Beskrivning


Dirty Fences
Onsdag 27 Juli 2022
19.00 - 23.00, Hus 7

19:00 Dörrar
20:00 Live
Åldersgräns: 18+

NYC’s favorit Rock n’ Roll band är här för att ”light the fire of your desire”

Dirty Fences bildades av sångaren och gitarristen Jack Daves, basisten och bakgrundssångaren Max Comaskey och trummisen och bakgrundssångaren Max Hiersteiner, tre vänner som gick på samma gymnasieskola i Boston, Massachusetts. 2009 bestämde de sig för att flytta till Brooklyn, New York i hopp om att nå en större publik. 

Efter att ha slagit sig in, expanderade Dirty Fences till ett fyrdelat band med tillägg av gitarristen och bakgrundssångaren Max Roseglass. Med inspiration från MC5, New York Dolls, Stooges, Ramones och Kiss började bandet spela och utveckla ett rykte för sitt tuffa men knasiga, gitarr-drivna ljud och energirika liveshower. 

2012 presenterade Dirty Fences sina första inspelningar, en sex-låtars EP släppt av Volcom Entertainment. Deras första fullängdsalbum, Too High to Kross, släpptes 2013, även det av Volcom. 2014 släppte bandet ett par 7-tumssinglar, ett trelåtarssläpp från Oops Baby Records och en delad singel med Shrine via Australiens Tym Records.


Spotify: https://open.spotify.com/artist/0OjAFTY1QoefdkbcKper7S?si=XeVYCIcWTEuYlmZ4sXFmyg
Youtube: https://www.youtube.com/watch?v=H3a5cTeU_Ts

Arrangör

Konserter och evenemang! 

Stockholm, Sverige

Lokal

Hus 7 Hus 7, Styckmästargatan 10, 121 62 Johanneshov

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

Upptäck mer