skip to main content

Dire Straits tribute

Dire Straits tribute

Från 200,00 SEK

Plats

Datum

27 jul 2024 19:30 - 21:30
Billetto Peace of Mind
Boka tryggt med oss: Billetto garanterar återbetalning vid inställda event. Läs mer

Beskrivning

Dire Straits tribute på Stallebrottet lördag 27 juli 19.30

En oförglömlig musikalisk resa som hyllar ett av de största banden i rockhistorien! Detta sexmannaband lovar en kväll fylld av ikoniska melodier, själfulla riff och det omisskännliga gitarrljudet som definierar en era.

I mer än tio år har detta erfarna band dedikerat sig åt att fånga essensen och magin hos det legendariska Dire Straits. De har turnerat i Sverige, Danmark, Finland, Holland mm. Fansen har vant sig vid musikaliska höjdarupplevelser när bandet återskapar hits som ”Sultan of Swing”, ”Money for Nothing”, ”Walk of Life” och många fler. Från Mark Knopflers karaktäristiska gitarrstil till bandets signaturljud lovar denna hyllning en autentisk och engagerad upplevelse för fans i alla åldrar.

Andra har skrivit om bandet;

”Tribute To Dire Straits håller hög klass” – Corren

“Stefan Jonssons gitarrspel är fenomenalt” – Barometern

”Världens bästa tolkare av Dire Straits! – Västerviks-tidningen

Bandet har sin bas i Mariestad och består av;

Totte Rajamäki – Sång, Gitarr

Stefan Jonsson – Gitarr

Jan Steel – Bas, Kör

Martin Lindqvist – Saxofon, Keyboard, Percussion

Simon Warnskog – Drums

Sven Hammarström - Keyboard

Arrangör

Lokal

Stallebrottet Bohusläns Utomhusscen, Stallebrottet, 456 55 Bohus-Malmön

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

Närliggande evenemang
Evenemang från samma kategori
Liknande upplevelser
Återbesök evenemang
Upptäck mer