skip to main content

Dinosaurier – en berättelse om överlevnad 2D

Dinosaurier – en berättelse om överlevnad 2D

Från Gratis

Plats

Flera tidpunkter

17 februari 2024 - 9 juni 2024

Beskrivning

Följ med på en spännande resa tillbaka till dinosauriernas tid! Likt många andra barn är Celeste fascinerad av dinosaurier. När hon förbereder ett skolarbete om dinosauriernas utrotning får hon oväntat besök av Månen som ställer en tankeväckande fråga – tänk om det fortfarande finns dinosaurier bland oss?

Tillsammans ger sig Celeste och Månen ut på ett spännande äventyr tillbaka till dinosauriernas era, där de får uppleva hur jorden såg ut för länge sedan och lära sig om dinosauriernas uppkomst och förflutna. Men mitt i den dramatiska historien om dinosauriernas försvinnande upptäcker Celeste en hemlighet som kan förändra allt.

Dinosaurier – en berättelse om överlevnad är en familjevänlig upplevelse som erbjuder både underhållning och lärdomar om planetens historia och arv.

Filmen visas i 2D och har svenskt tal.


Längd: 28 min
Språk: Svenska
Ålder: Rekommenderad ålder från 5 år. Åldersgräns för filmvisning i dombiografen är 5 år.

 • Observera att du utöver biljetten behöver betala entréavgift till Malmö museum. Entréavgiften betalas på museet.
 • Var på plats i god tid innan föreställningen börjar. 

Mer text här


  Arrangör

  Malmö museum är södra Sveriges största museum. Upplev allt från Nordens äldsta bevarade renässansslott till en riktig ubåt, levande grodor och köttätande pirayor. Museet berättar i sina utställningar om bland annat historia, natur, teknik och sjöfart.


  På Malmö museum ligger också Wisdome Malmö, en dombiograf som visar vetenskapsfilm i 3D. 

  Malmö museum ligger i två hus, Slottet och Teknikens och Sjöfartens hus på Malmöhusvägen 5–7. 

  Lokal

  Wisdome Malmö Wisdome Malmö, Malmöhusvägen 7A, 211 18 Malmö

  Vanliga frågor

  • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

   Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

  • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

   Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

  • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

   Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

  • Var hittar jag länken till ett online-event?

   Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

  • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

   Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

  Rekommenderade events
  Genvägar
  Upptäck mer